Genk Vs Gent, Belgia, 28 Noiembrie

BILETUL ZILEI LA PARIURI IL GASESTI   AICI

Genk primește vizita unei echipe în mare formă, La Gantoise. Este practic primul din două meciuri dificile, jucate pe teren propriu, pe 6 decembrie urmând meciul cu Anderlecht. Pentru Gent – sau La Gantoise, varianta franceză, este vorba de revenirea la nivelul primei ligii belgiene după evoluția excelentă din Liga Campionilor . În sezonul trecut Genk a câștigat pe teren propriu cu 3 la 2, dar în acest an lucrurile stau altfel. Genk a căzut pe locul 6, înregistrând inclusiv doua înfrângeri teribile “acasă”, 0 – 4 cu Mouscron și 0 – 2 cu Lokeren . Cu o singură victorie în ultimele 5 meciuri, Genk asteapat cu “emoții” meciul cu La Gantoise. În Jupiler League, campionii au pierdut un singur meci de la debutul sezonului și sunt neînvinși în meciurile jucate în deplasare. Depoitre & Co au câștigat la Beveren, 1-3, Mouscron 1-2, Lokeren 1-2 și Louvain 0-2 ! Gazdele nu îl pot folosi pe francezul Julien Gorius, accidentat, dar au un lot bun cu jucători de valoare la mjloc și în ofensivă precum Neeskens Kebano, Igor de Camargo, Thomas Buffel, Yoni Buyens, Enes Ünal ( atacantul turc este împrumutat de la Manchester City), Leon Bailey ( jamaicanul are doar 18 ani, dar are deja 2 goluri și 3 pase decisive în acest sezon). Lipsește și danezul Brian Hamalainen,”ocupat” cu o nouă operație de menisc, iar mijlocașul Heynen, prezent în lot, are încă probleme cauzate de o gripă puternică, care i-a adus și o severă scădere în greutate – același virus l-au avut Kebano și Buffel . La Gantoise are posibilitatea de a alinia formula standard, iar jucătorii cu probleme precum suedezul Johansson sau israelianul Gershon vor fi în curând apți 100%. Tripleta din defensivă de la momentul actual, Nielsen-Mitrovic-Asare este în formă bună, iar portarul Matz Sels este deja pe lista cluburilor din Anglia … Echipe probabile :
RC Genk : Laszlo Köteles – Sandy Walsh, S. Dewaest, C. Kabasele, K. Tshimanga – Neeskens Kebano, O. Ndidi, Yoni Buyens – Leon Bailey, Pozuelo, I. de Camargo.
La Gantoise : M. Sels – T. Foket, Lasse Nielsen, Stefan Mitrovic, N. Asare, K. Saief – Sven Kums, Renato Neto, D. Milicevic, Brecht Dejaegere – L. Depoitre.

Victorie La Gantoise , cota 2.30

Șansă dublă, 1 sau X, cota 1.57

Laurent Depoitre marcator, cota 2.65

Neeskens Kebano marcator, cota 4.35

Pariati LEGAL doar la casele de pariuri LICENTIATE in Romania

Leave a Reply