Final Showdown Londra 2015

Circuitul ATP isi inchide sezonul cu ATP Finals, sau Final Showdown, turneul campionilor desfăurat la impresionanta arena londoneză O2.

Aici ii gasim pe cei mai buni 8 tenismeni si cele mai bune ale anului 2015. Acest turneu este încoronarea muncii unui întreg sezon si este o onoare doar sa fii prezent aici!  ( spre bucuria noastra, avem si noi 2 reprezentanți aici !)

Incepem avancronica acestei competiții cu prezentarea grupei Stan Smith:

  1. Novak Djokovic

Vine dupa un sezon absolut fabulos, mai bun decât cel din 2011, cu 3 turnee de GS si 9 turnee Masters câștigate! Un sezon in care are doar 4 înfrângeri !!! Scopul lui este sa încheie anul cu cea de-a 5-a victorie la TC 

  
2. Roger Federer 

Un an bun pentru legenda, un an in care s-a reinventat, a introdus in circuit  lovitura SABR, a facut spectacol,  a bucurat mii de oameni 🙂  Cel mai important este ca el va continua cel putin si in 2016. Cred ca are o șansa foarte buna sa castige in acest an TC !

  
3. Kei Nishikori 

The Gentelman Worrior a avut un an bunicel, a castigat turneele pe care le castiga de obicei, insa in Slamuri nu a reusit breakthrough-ul. Chiar a fost eliminat in turul 1 la USOpen, acolo unde avea de aparat finala de anul trecut. A fost un sezon in care iar si-au facut apariția nelipsitele accidentări…..

  
4. Tomas Berdych

Probabil cel mai constant tenismen in afara BIG FOUR-ului. Practic stii ca il vei gasi pe The Birdman in sferturi la majoritatea turneelor de GS, ca va castiga cateva turnee ATP250 si 500 in fiecare an 🙂 Anul asta a spart gheata si l-a batut pe Rafa dupa 17 înfrângeri consecutive ( a DAY to remember !) 🙂

Cred ca Nole si Roger vor trece mai departe in aceasta grupa, iar in meciurile de astazi cred ca Kei va face un meci bun iar Roger va castiga in minim de seturi.

Avem pentru acest super eveniment 2 superpromotii pe care nu merita sa le ratam ! Detalii in linkurile atașate . Sa ne bucurăm de tenis ! 🙂

PROMOTIA CASTIGATOR TURNEU 
PROMOTIA MONEY BACK 

Leave a Reply