Eugenie Bouchard -Camila Giorgi, sfert de finala, WTA Hobart, ponturi pariuri si avancronica

O partida extrem de interesanta se va disputa maine in superba insula australiana Hobart. Asa cum bine am estimat in avancronica acestei saptamani de WTA, in sfertul de finala cel mai de jos al tabloului vom asista la confruntarea dintre Genie Bouchard si Camila Giorgi.

Dupa un an pe care ar fi bine sa il uite cat mai repede, in care forma sportiva a fost la un  nivel extrem de scazut pe durata intregului an competitional, totul culminand cu acel nefericit eveniment din vestiarele de la USOPEN cand canadianca a cazut si a fost nevoita sa se retraga din turneu avand o comotie foarte urata, iata ca Genie a ajuns pe  locul 47 WTA, in conditiile in care in 2014 juca la Turneul Campioanelor de la Singapore si facea finala la Wimbledon. Inceputul de an insa are semne bune pentru frumoasa atleta. 4 victorii si o singura infrangere, surprinzatoare, e drept, la Timea Babos. Jocul ei pare sa se reaseze si principala probema pe care a avut-o in 2015, aceea a increderii in ea insasi, pare sa revina la normal. Este inca foarte tanara si e foarte probabil ca acea eticheta de „american sweetheart” sa ii fi daunat mult. Vom vedea care va fi traseul ei in acest an!

PARIAZA  LIVE PE PARTIDA DINTRE BOUCHARD SI GIORGI LA CASA DE PARIURI CU CELE MAI BUNE COTE PENTRU TENIS FEMININ!

Camila Giorgi, si ea o tanara foarte promitatoare, al carei joc se baza foarte mult pe agresivitate a avut un sezon 2015 foarte bun, practic cel mai bun al carierei, ajungand pana pe pozitita 36 WTA. Are o deplasare foarte buna in teren, loviturile ei sunt foarte taioase, insa asa cum se intampla in multe cazuri in circuitul WTA , intampina probleme cu cel de-al doilea serviciu.

Match-up-ul de maine se arata foarte interesant. Daca Giorgi nu va putea sa joace des cu primul serviciu cred ca va avea mari probleme cu returul foarte bun al lui Genie. Ambelor jucatoare le place sa joace plat, sa atace mingea, sa joace exploziv. Vad un plus de disponibilitate la efort si o deplasare mai buna in teren pentru italianca insa un retur mai bun pentru canadianca

MIZEZI PE SURPRIZE LA HOBART ? PROFITA DE CELE MAI MARI COTE AICI !

Ponturi pariuri 

victorie Genie Bouchard cota 1.833 la SportingBet

peste 21.5 game-uri in meci cota 1.84 la casa online de pariuri Unibet

primul set Genie Bouchard,c ota 1.92 la casa online de pariuri Unibet

Leave a Reply