Cupa Greciei : Veria vs PAE Iraklis

iraklis
Avem un nou derby în Macedonia greacă.  Este un duel in Cupa Greciei  între două vecine de clasament in campionat – Iraklis pe 8, Veria pe 11, dar aflate în situații diferite.  Veria are un sezon sub așteptări, în timp ce oaspeții pot fi considerați revelația sezonului .

Pariati live pe acest meci la cea mai buna casa de pariuri din Romania!

Iraklis este unul dintre cele mai vechi cluburi din Grecia și cel mai “bătrân” club din Salonic, oraș care se laudă și cu Aris și PAOK .  Ghireos, adică “bătrânii” este supranumele echipei care a avut o viață pe specificul campionatului grec. Clubul a revenit în acest sezon în prima liga după retrogradarea pentru frauda din 2011. De atunci echipa a ajuns în liga a patra, a fuzionat cu Pontioi Katerini , Agrotikos Asteras și Anagennisi refuzând “manevra” și a luat-o de la capăt din divizia a treia . Este un club cu participări în cupele europene, cu un stadion de peste 25.000 de locuri pe care s-a jucat finala Cupei Cupelor din 1971 dintre Milan și Leeds și pe care au loc regulat concursuri internaționale de atletism, inclusiv o finală a mondialelor în 2009. Din 2014 echipa a fost preluată de Nikolaos Papadopoulos, fost jucător la OFI Creta și Aris Salonic. Lotul este format din jucători greci, cu mulți tineri de viitor precum Tsillianidis, Kyriakidis sau Stamou și doar câțiva străini cu experiență în campionatul grec. Între aceștia se află și Costin Lazăr, care este însă accidentat și indisponibil până în luna martie. Un jucător important este argentinianul Sebastian Bartolini, dar cel mai bun om al echipei este atacantul Apostolos Velios, împlinește 24 de ani pe 8 ianuarie, recuperat pe 0 euro după ce a evoluat la Everton sau Lierse. În spatele liniei ofensive se află un decar de calitate, Diego Romano, ajuns la 35 de ani, fost jucător la Ergotelis . Iraklis a reușit rezultate bune în acest sezon cu victorii împotriva unor echipe precum Panathinaïkos și Asteras Tripolis precum și un fabulos 3 la 3 în meciul cu PAOK. Iraklis și Veria s-au întâlnit deja în campionat, meciul încheindu-se 0 la 0 pe Veria Stadium .

veria

Pe care dintre cele 2 echipe mizei ? Oricare este pronosticul tau, pariaza aici la cele mai tari cote!

Veria trăiește în continuare vremuri interesante, dar extrem de ciudate. Clubul care i-a adus în anii trecuți pe Raul Bravo, Carlos Costly sau Miljan Mrdaković are și acum un lot plin de străini, mai mult sau mai puțin cunoscuți. Polonezul Majewski – ex Nottingham Forest, francezul William Edjenguélé – ex Neuchâtel, Coventry, mexicanul Pedro Arce sau georgianul Merebashvilli sunt câteva nume cunoscute din lotul Veriei. Chiar dacă ei au fost asociați unor jucători greci de valoare precum Siontis, Nazlidis, Georgiadis sau Balafas situația este una destul de tristă. Actualul președinte și patron, Theodoros Karipidis incearac să atragă investitori din China și joacă la două capete fiind și președinte la Aris Salonic. Sună cam a debandadă dovadă fiind și situația algerianului Djamel Abdoun, adus de la Nottingham Forest în virtutea sezoanelor excelente pe care le-a făcut la Olympiacos. Jucătorul este însă în acest moment suspendat după ce a reușit să se încaiere de trei ori cu antrenorul echipei … Alături de algerian mai lipsesc pentru meciul de azi mijlocașii Balafas, Vergonis și Cyril Kali, precum și atacantul Mohamed Youssouf .

Meci nul X solist, cota 3.05 la SportingBet .

Șansă dublă, X sau 2 , cota 1.66 la Winmasters .

Total goluri Iraklis, peste 0,5, cota 1.60 la NetBet .

Apostolos Velios marcator

Leave a Reply