Champions League Women: KPS Chemik Police vs Pomi Casalmaggiore, avancronica, ponturi pariuri, pronosticuri

Astazi 20 ianuarie, in etapa a 5-a a grupei C din Champions League se anunta o disputa extrem de interesanta intre doua echipe de valoare din voleiul international, KPS Chemik Police (POL) si Pomi Casalmaggiore (IT).  Disputa va avea loc pe Arena Szczecin, Polonia incepand cu orele 19:00. Datorita victoriei de ieri a echipei din Turcia (Eczacibasi), clasamentul in grupa s-a echilibrat iar meciul din aceasta seara devine mult mai interesant, castigatoarea partidei isi poate asigura un loc in etapa urmatoare a campionatului.

KPS Chemik Police se afla, pentru moment, pe locul al 3-lea din grupa C la un singur punct distanta de locurile 1 si 2. Echipa poloneza are pana in prezent 4 meciuri jucate, obtinand 3 victorii importante cu Eczacibasi (3-1), Casalmaggiore (3-2), si cu Prostejov (3-0) si o infrangere in deplasarea de la Eczacibasi (3-0). Acestea au un setaveraj nu foarte bun de 9:6.

In Orlen Liga, polonezele domina categoric competitia, fiind lider cu 13 victorii din tot atatea meciuri jucate si acumuland un punctaj de 24 de puncte, pierzand numai 4 seturi. Setajerajul de 39:4 din aceasta competitie interna ne arata forma buna prin care trece echipa, aceasta avand zece victorii consecutive. Se observa ca Chemik Police este o echipa care nu are diferente intre performantele de pe teren propriu si cele din deplasare, ceea ce denota o foarte buna acomodare.

Echipa probabila: Aleksandra Jagielo (cpt), Stefana Veljkovic, Helena Havelkova, Izabela Belcik, Yonkaira Pena, Madelaynne Montano, Mariola Zenik (libero). Antrenor: Giuseppe Cuccarini.

 

Pariaza live pe meciul KPS Chemik Police – Pomi Casalmaggiore la cele mai bune cote doar la aceasta casa de pariuri.

 

Pomi Casalmaggiore este echipa clasata pe prima pozitie in grupa C la egalitate de puncte cu Eczacibasi (9 pct.), si la un singur punct distanta de Chemik Police (8 pct.). Fetele conduse de Massimo Barbollini, au dupa cele 4 meciuri disputate, 3 victorii cu Prostejov, de doua ori (3-0/ 3-1) si cu Eczacibasi (3:2) si deasemenea o infrangere in deplasarea de la Chemik Police, dupa un meci disputat si terminat in maximum de seturi 2-3.

Campionatul Italiei, Seria A1 feminin, este unul foarte echilibrat in acest sezon, existand patru echipe cu sanse reale sa castige primul loc. Casalmaggiore se pozitioneaza pe locul secund cu un total de 30 de puncte dupa 13 meciuri jucate, la egalitate de puncte cu ocupanta locului intai (Conegliano), setaverajul facand diferenta. Echipa are 4 victorii consecutive cu Vicenza (3-0), Club Italia (3-0), Firenze (3-2) si Piacenza (3-1).

Conduse de catre italianul Massimo Barbollini, fetele de la Casalmaggiore au reusit promovarea in Seria A1 in 2013 si de atunci se bate in fiecare sezon la titlu. Anul acesta isi poate atinge scopul.

Echipa probabila: Lucia Bacchi, Carli Lloyd, Lauren Gibbemeyer, Rossella Olivotto, Tereza Matuszkova, Francesca Picinnini (cpt.) si Immacolata Sirressi (libero). Antrenor: Massimo Barbollini.

Grupa C  s-a echilibrat dupa victoria chinuita de ieri a echipei Eczacibasi (TR) iar polonezele de la Chemik Police sunt acum obligate acum sa castige meciul din aceasta seara pentru a-si asigura locul in faza urmatoare a Champions League. Va fi un meci interesant care merita urmarit.

Cea mai buna optiune de Cash Out o gasiti doar aici!

Ponturi si prognosticuri KPS Chemik Police – Pomi Casalmaggiore:

Total puncte sub 181,5  la o cota de 1,80 la Unibet.

Handicap la seturi HS1 -1,5 la o cota de 1.60 la Sportingbet.

Leave a Reply