Champions League Women: Eczacibasi Vitra vs VK AGEL Prostejov, avancronica, ponturi pariuri, pronosticuri

Etapa de azi a grupelor Champions League ne propune un duel intre Eczacibasi Vitra (TUR)  si VK AGEL Prostejov (CEH). Disputa va avea loc la Istambul cu inceperede la ora 17:00. Clasamentul grupei indica o lupta in 3 pentru primele doua locuri ocupate momentan de Casalmaggiore (IT) si Chemik Police (POL), diferenta fiind de doar 2 puncte intre locul 1 si locul 3. Meciul din aceasta seara se anunta a fi unul destul de scurt si la indemana echipei turce, Prostejov nemaiputand remonta in cele doua meciuri ramase diferenta fata de primul loc, care le-ar asigura accederea in faza urmatoare a C.L.

Eczacibasi Vitra ocupa locul 3 in grupa C condusa de Casalmaggiore. Echipa condusa de Giovanni Caprara, cu Neriman Ozsoy si Demir Guler in componenta, a acumulta 7 puncte in cele 4 meciuri disputate pana acum in grupa. In partidele de acasa Eczacibasia reusit o victorie surprinzatoare contra polonezelor de la Chemik , dar au si pierdut in 5 seturi cu echipa din Lombardia. In deplasare au aceeasi statistica, o infrangere in Polonia si o victorie contra adversarelor de azi. Setaverajul echipei (9:6) indica eronat o echipa care pierde destul de usor set. Dar trebuie luat in considerare faptul ca echipa din Istambul imparte grupa cu 2 echipe extrem de experimentate. In campionat, Eczacibasi ocupa locul 4 dupa 12 etape, cu 23 de puncte si cu 28:16 la setaveraj. Raportul win/lost de pe teren propriu este de 4:1, singura echipa care a invins la Istambul fiind Halkbank. In ultima etapa Eczacibasi a castigat pe terenul celor de la Ilbank cu scorul de 3-1.

Echipa probabila: Asuman Karakoyun, Neriman Ozsoy, Christiane Furst, Maja Poljak, Demir Guler, Calderon Diaz. Antrenor Giovanni Caprara

Pariaza live pe meciul Eczacibasi Vitra-VK AGEL Prostejov la cele mai bune cote doar la aceasta casa de pariuri.

VK AGEL Prostejov ocupa ultimul loc al grupei C nereusind sa adjudece nici un meci din cele 4 disputate pana acum. Mai mult decat atat, au reusit contraperformanta de 1:12 la setaveraj, singurul set fiind castigat in meciul de pe teren propriu contra liderului Casalmaggiore. Echipa din Cehia are o medie de 64 de puncte fiind printre cele mai slabe formatii care evolueaza in actualul sezon de Champions League. Desi in Europa nu se descurca deloc bine, VK Prostejov sub conducerea lui Miroslav Cada este pe primul loc in campionatul intern. Dupa 15 etape disputate conduc clasamentul cu 43 de puncte avand 9 puncte mai mult decat ocupanta locului 2,  Ostrava.In etapa disputata sambata, liderul a castigat cu 3-0 in deplasare la Frydek-Mistek. Prostejov domina campionatul, dar intampina mari probleme in meciurile din deplasare atat in competitia interna cat si in Europa. Din nefericire adjudecarea timpurie a campionatului si patrunderea mai mult decat probabila in finala cupei Cehiei, nu a asigurat si accederea in fazele superioare ale Champions League.

Echipa probabila: Nina Herelova, Tatsiana Markevich, Melissa Vargas, Julie Kovarova, Veronika Tinklova, Kathleen Weiss. Antrenor Miroslav Cada.

Cea mai buna optiune de Cash Out o gasiti doar aici!!!

Ponturi si pronosticuri Eczacibasi Vitra – VK AGEL Prostejov:

Total puncte sub 133,5 la o cota de 1,85 la Unibet.

Handicap la seturi HS1 -2,5 la o cota de 1,45 la Sportingbet

Leave a Reply