Borna Coric Vs Gilles Muller, ATP Sidney, turul1, ponturi pariuri si avancronica

In turul de debut al turneului ATP de la Sidney ( vezi aici avancronica acestui turneu ) se vor intalni tanarul talentat croat Borna Coric si experimentatul luxemburghez Gilles Muller.

 

PARIAZĂ LIVE pe turneul de la Sidney AICI 

Va fi o partida extrem de interesanta cu 2 tipologii de jucatori total diferite. Coric este jucatorul tip luptator, cu ground strokes foarte solide, cu spirit combativ nativ, extrem de talentat, cu un retur de serviciu bun spre foarte bun.  Muller este adeptul tenisului clasic, serviciu foarte puternic, voleu foarte bun, joaca deseori serviciu-voleu, prefera suprafetele rapide dar are probleme la deplasarea in teren si la mentinerea loviturilor la un nivel ridicat in timpul raliurilor lungi.

 CELE MAI MARI COTE PENTRU MECIUL ZILEI DIN  TENIS LE GASESTI  AICI!

In aceasta partida sunt convins ca luxemburghezul va incerca sa se foloseasca la maxim de serviciul sau puternic si va scurta punctele cat de mult va putea. Coric va incerca sa il plimbe cat mai mult pe masivul luxemburghez, sa construiasca cat mai mult, sa deseneze unghiuri.

Cheia meciului va fi returul de serviciu al croatului si modul in care va gasi passing-shot-urile atunci cand Gilles va ataca fileul.

Pana acum cei doi nu s-au intalnit niciodata in circuitul ATP, iar in clasamentul computerizat se afla pe locuri apropiate, 38 Muller si 40 Coric.

 

PONTURI pentru biletul zilei la pariuri

victorie Borna Coric , cota 2.50 la SportingBet

peste 23.5 game-uri in meci la Fortuna 

peste 10.5 game-uri in primul set 2.90 la NetBet

Leave a Reply