Avancronici tenis : Open Sud de France Montpellier

Primul meci pe care vi-l propun este cel dintre Ernest Gulbis si Quentin Halys.
Ambii jucători speră la un parcurs cât mai lung la turneul din Franța. Cei doi se întâlnesc în premieră la acest nivel.
Gulbis este clasat pe poziția 82 în clasamentul ATP și vine după un început dificil de sezon. Atât Brisbane cât și Sydeny au insemnat eliminări rapide în fața lui Nishioka respectiv Sarkissian. Open-ul Australiei a însemnat un meci senzațional cu Chardy, 5-7, 6-2, 7-6, 3-6, 11-13 ! Este un jucător capabil de meciuri bune, dar îi ies și cele mai slabe zile posibil. Are 1m91, este dreptaci și lovește cu ambele mâini la rever. Ernest are 6 titluri ATP : 2014 : Nice, Marseille, 2013 : Sanktt-Petersburg, Delray Beach, 2011 : Los Angeles, 2010 : Delray Beach

Puteti miza aici pe favoritii dumneavostra, aveti bonus la deschiderea de cont si aplicatie pentru iphone!

Quentin Halys este pe poziția 171 în lume. Francezul a avut un sfert de finală la Nouméa și aceeași performanță la Canberra – este vorba de turnee challenger. La Openul Australiei a pierdut în fața lui Novak Djokovic, asta după ce l-a eliminat pe Dodig. Are 1m91, este dreptaci, si a fost comparat cu Andy Murray. A beneficiat de un wild card la acest turneu.

Victorie Ernest Gulbis, cota 1.44 la Sportingbet.

Gulbis câștigă, 2 la 1, cota 3.75 la Unibet.

Deschideti-va cont aici si aveti meciurile de la Montpellier in direct si optiunea live pentru pariurile voastre!

Al doilea meci pe care vi-l propun este cel dintre Julien Benneteau și John Millman.
Beneneteau este beneficiarul unui wild card . Problemele emdiclae i-au distrus efectiv sezonul 2015. Debutul de an a însemnat un sfert de finală la Nouméa și un eșec în primul tur la Australian Open în fața lui Almagro.
Millman se află în TOP 100 și l-ați remarcat la Australian Open unde inainte de a fi învins de Tomic a câștigat cu Diego Sebastian Schwartzman și cu veteranul luxemburghez Gilles Muller .

Victorie Millman, cota 1.59 la Unibet.

Victorie Millman, 2 la 0 , cota 2.20 la Sportingbet.

Leave a Reply