Avancronici tenis : Open Sud de France / Montpellier – Sferturi de finală

Dacă ați pariat pe respectarea ierahiei la turneul de la Montpellier nu sunteți prea încântați. Din opt capi de serie, șase sunt deja eliminați – Coric, Simon, Paire, Cilic, Monfils și Sousa. Este o premieră pentru turneul din sudul Franței.

Tabloul sferturilor, cu doi jucători veniți din calificări, lasă loc în continuare pentru surprize. Să mai notăm că partida dintre Gasquet și Baghdatis va mai duce la eliminarea unui cap de serie.

John Millman vs Paul-Henri Mathieu

Meciul este transmis in direct aici – aveti bonus la deschiderea de cont si optiunea live!

Practic trebuia să avem un meci Monfils-Paire, dar îi vedem pe cei doi. Australianul Millman se bazează mult pe serviciu, iar jocul bun de pe fundul terenului i-a permis sa il depășească lejer pe Julien Benneteau, în doar doau, seturi, așa cum am pronosticat și noi – 6-3, 6-0 . Meciul de ieri cu Roger Vasselin a fost unul în 3 seturi, 4-6, 6-1,6-4. Vi-l amintiți pe Millman, numărul 78 ATP, de la Australian Open unde, înainte de a fi învins de Tomic a câștigat cu Diego Sebastian Schwartzman și cu veteranul luxemburghez Gilles Muller .


Paul Henri Mathieu se află pe poziția 93 ATP și nu a avut un start de an prea bun. Turul doi al Doha, cu eliminare în față lui Chardy și primul tur la Australian Open unde a fost eliminat de Garcia Lopez.Jocul sau al Montpellier a semant enorm cu cel făcut de Millman . Ymer și Paire au cedat amândoi în față lui Mathieu în două seturi .
Să notăm că este primul duel între cei doi jucători.

Victorie Millman, cota 2.05 la Sportingbet.

Millman câștigă în două seturi, 2-0, cota 3.45 la Unibet.

 

Richard Gasquet vs Marcos Baghdatis

Plasati-va pariul aici si aveti meciul in direct, bonu special, optiune cash out si cote ecelente la live!

Richard Gasquet are un meci greu cu Baghdatis. Cipriotul are un palmres excelent în față farncezului pe care l-a învisn de trei ori până acum. Ultima victorei datează din 2103 de la Rotterdam. De atunci încoace jocul lui Gasquet a crescut și a ajuns pe locul 10 ATP – cap de serei nuamrul unu la acest turneu. Baghdatis, nuamrul 8 mondial în 2006, a ajuns pe poziția a 53-a – cap de serie numărul 8 la Montpellier.


Richard Gasquet este deținătorul titlului la Montpellier. Anul acesta turneul din Franța reprezintă priam să aapriti duap ce a renunțat Australian open din cauza unor probleme medicale. “Scutit” de primul tur Gasquet l-a învisn ușor pe Gulbis în doau setrui, 6-4, 6-4.

Marcos Baghdatis a prins doar primul tur la Australin Open unde a fost eliminate de către Jo Wilfried Tsonga. La Montpellier l-a învins pe Lacko în primul tur, 7-5, 7-5 și a trecut apoi, tot în doau setrui de Taro Daniel, 6-2, 7-6.

Victorie Gasquet, cota 1.41 la NetBet.

Total game-uri, peste 22,5, cota 1.83 Unibet.

Leave a Reply