Avancronici si analize volei: Serie A1 Masculin – DHL Modena vs Diatec Trentino, avancronica, analiza, ponturi pariuri, pronosticuri

Ultimul meci din etapa 17 a Seriei A1 se disputa joi seara in PalaPanini si este reeditarea finalei Cupei Italiei dintre DHL Modena si Diatec Trentino. In cupa, Modena si-a surclasat adversara castigand cu un sec 3-0, meciul durand doar 60 de minute. Se anunta un meci strans si interesant cu Trento  incercand  sa treaca peste esecul usturator din finala cupei si sa se apropie la 2 puncte de locul 2, ocupat de Lube Civitanova.

DHL MODENA este liderul la zi al campionatului italian cu 43 de puncte in 16 etape.  Echipa condusa de Angelo Lorenzetti este invincibila pana acum in meciurile de pe arena propriu, castigand 8/8 , cu un setaveraj de 24:7. Castigarea Cupei Italiei pe data de 7.02 nu a fost decat o confirmare a formei excelente pe care o traverseaza jucatorii Modenei. MVP ul finalei Luca Vettori completat de Rossini si Lucas dau siguranta echipei, reusind sa creeze o aparare impenetrabila. In zona fileului „Ciocanul” Ngapeth si Petric confirma faptul ca sunt cei mai eficienti atacanti din Serie A1. Daca va reusi sa invinga si in aceasta partida, Modena va pastra distanta de 2 puncte fata de principala urmaritoare Lube Civitanova. Cu primul trofeu al sezonului castigat, Lorenzetti se poate concentra mai mult pe campionat si pe Champions League. Urmatorul meci in Europa va avea loc pe data de 16.02, Modena deplasandu-se pe terenul turcilor de la Halkbank. Pentru intalnirea cu Trentino , Angelo Lorenzetti are la dispozitie tot lotul valid, nefiind anuntat nici un accidentat.

Echipa probabila: Salvatore Rossini, Earvin Ngapeth, Matteo Piano, Luca Vettori, Alberto Casadei, Nemanja Petric.  Antrenor Lorenzetti Angelo.

Pariaza Live pe meciul DHL Modena – Diatec Trentino   la cele mai bune cote doar la aceasta casa de pariuri

Diatec Trentino este ocupanta locului 3 cu 36 de puncte la 5 puncte distanta de Lube Civitanova. Colaci & co abordeaza meciul din PalaPanini cu un moral scazut, dupa ce duminica au cedat in fata adversarilor de azi fara sa castigi macar un set. Totusi Trentino arata o forma buna in meciurile din deplasare,  reusind sa castige 6 meciuri din cele 8 disputate. Elevii lui Stoytchev Radostin au cedat pe terenurile Molfettei si Perugiei, ambele contracandidate la calificarea in play offul campionatului. Totodata Trentino este obligata sa nu piarda contra liderului pentru a nu permite reintrarea in lupta pentru locul 3 a Veronei si Perugiei.  Desi a ratat primul obiectiv al sezonului, echipa lui Radostin este calificata in play offul Champions League, deplasandu-se pe terenul belgienilor de la Asse-Lennik  pe data de 17.02.

Echipa probabila: Sole Sebastian, Filippo Lanza,  Emanuele Birarelli, Zygadlo Lukasz, Nelli Gabriele, Fedrizzi Michele, Massimo Colaci (libero) .  Antrenor Stoytchev Radostin.

Se intrevede o confruntare interesanta si incinsa,  cu ros-albii incercand sa demonstreze ca esecul din cupa a fost doar o intamplare si ca merita cel putin locul 3 in play off, si cu Modena condusa de Ngapeth si Vettori gata sa mai serveasca o lectie de volei rivalilor.

Cea mai buna optiune de Cash Out o gasiti doar aici!!!

PONTURI SI PRONOSTICURI The Cucine Lube Banca Civitanova Marche si Diatec Trentino:

Total puncte peste tp1 183,5 la o cota de 1,85 Netbet

Handicap seturi hs1 -2,5 la o cota de 1,9 Winmasters

Modena handicap la puncte hp1 -6,5 la o cota de 1,83

Leave a Reply