Avancronici si analize Tenis: Memphis (SUA) – Harrison vs Nishikori

In noaptea aceasta, la ora 03:30, incepe meciul dintre favoritul numarul 1  Kei Nishikori ( Japonia ) si Harrison R. ( SUA ). Este primul meci al japonezului in turneul de la Memphis – Harris vine dupa o partida epuizanta, impunandu-se in turul precedent in trei seturi.

 

nishikoriKei Nishikori  este pe locul 7 ATP la momentul actual insa cea mai buna clasare a lui a fost locul 5, la inceputul anului 2015. Clasarea sa pe locul 5 s-a datorat celor 4 titluri castigate in 2014 ( Memphis, Barcelona, Kuala Lumpur si Tokyo ) dar si datorita  parcursului foarte bun de la US Open, japonezul ajuncand pana in finala unde a fost infrant de croatul M. Cilic cu scorul de 0 la 3 ( 3-6, 3-6 si 3-6 ).

Japonezul, numit si ” The next big thing” este considerat un jucator de top in circuitul ATP si o dovedeste ori de cate ori are ocazia. In primul Grand Slam din acest an, Nishikori a ajuns in sferturile de finala unde a fost infrant in 3 seturi de locul 1 ATP Novak Djokovic (6-3, 6-2 si 6-4 ), dar nu inainte sa elimine tenismeni foarte buni precum Tsonga J-W ( 0-3 ), Garcia-Lopez G ( 1-3 ), Krajicek A. ( 0-3 ) sau Koghlschreiber P. ( 0-3 ).

Suprafata de joc a turneului de la Memphins este cea „dura”, aceasta fiind si preferata japonezului. 10 din cele 14 titluri castigate de acesta pana in prezent au fost pe acest tip de suprafata, iar 3 dintre cele 10 titluri sunt de la acest turneu ( Memphis ), in 2013, 2014 si 2015.

Forma: I V V V V

 

Pariaza pe meciul dintre Kei Nishikori si Ryan Harrison si nu rata megabonusul de 300 ron oferit membrilor SUPERPONT!

 

 

harrisonHarrison R.  este pe locul 124 ATP insa cea mai buna pozitie a lui a fost in anul 2012 cand era clasat pe locul 43. Americanul a inceput sa joace in tenisul profesionist de la o varsta frageda, 14 ani, devenind o mare speranta a tenisului american.

Cu toate ca a inceput sa joace in circuitul profesionist atat de devreme, americanul nu si-a adjudecat inca niciun titlu ATP. In prezent, Ryan joaca mai des in turneele de tip Challenger decat in turneele principale insa americanul are timp sa revina in forta in turneele principale  si sa se ridice la asteptarile oferite de fanii tenisului, mai ales ca are doar 23 de ani.

La primul Grand Slam al anului 2016, Australian Open,  americanul s-a calificat dupa ce a trecut de toate cele 3 tururi de calificare insa a fost invins in primul tur al tabloului principal, unde a fost infrant in 3 seturi de catre An. Kuznetsov ( 5-7, 4-6 si 4-6 ).

De la Australian Open si pana acum s-a mai inscris in doua turnee de tip Challenger, la Maui ( SUA ) unde a fost infrant in prima runda de catre irlandezul McGee si la Dallas ( SUA ) unde a fost infrant in optimi de Smyczek.

 

Forma: V I V I I

 

PARIAZA PE ACEST MECI CEI 250 RON PARIU FARA RISC OFERITI DOAR PENTRU MEMBRII SUPERPONT!

 

Intalniri directe:

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit de doua ori pana acum, ambele meciuri fiind castigate de Nishikori:

  • Prima meci dintre cei doi a fost in editia din 2015 al acestui turneu ( Memphis ), cand niponul s-a impus in 3 seturi ( 3-6, 6-3 si 6-4 ).
  • A doua intalnire dintre cei doi tenismeni a fost in turneul de la Indian Wells ( SUA ) cand japonezul a castigat in 2 seturi ( 4-6 si 4-6 ).

 

Sugestii de ponturi pentru biletul zilei: 

  1. Sub 19.5 game-uri – Cota 1.90 ( Casa de pariuri online NetBet unde ai bons de pana la 300 RON doar daca esti membru SuperPont )
  2. + gam-uri Harrison R – Cota 1.90 ( Casa de pariuri online UNIBET care va ofera primul pariu fara risc pana la 150 ron)

Pronosticuri by BTB  

  • Luna Februarie: 35 W – 24 L
  • Luna Ianuarie: 69 W  –  65 L

 

Leave a Reply