Avancronici și analize baschet – Lokomotiv Kuban vs Darușșafaka – Euroliga

Etapa a șaptea a Top 16-ului Euroligii ne prezintă un duel foarte interesant în grupa E: în Basket Hall din Krasnodar, Lokomotiv Kuban primește vizita turcilor de la Darușșafaka Doguș. Meciul va fi transmis la Digisport 3.

Pariază live pe Lokomotiv Kuban Krasnodar – Darușșafaka Doguș! Aici ai GARANTAT cele mai bune cote live!

Gazdele se află pe poziția a doua, cu 4 victorii și 2 înfrângeri. Punctul lor forte este defensiva, cu o medie de 70.7 puncte primite pe meci, dar care scade la 65.3 în partidele de pe teren propriu.

delaDupă forma arătată în prima fază a competiției, Lokomotiv Kuban a devenit o echipă de speriat pentru orice adversar. Rușii sunt singura formație care a început toate partidele cu aceiași trei oameni în cinciul de start: Ryan Broekhoff, Victor Claver și Malcolm Delaney. Lokomotiv dispune de jucători de top pe orice post, susținuți, însă, și de rezerve în formă. Pe post de pivot îl au pe atleticul Anthony Randolph, la power forward Victor Claver are aruncări foarte bune, iar principalul marcator al echipei, Malcolm Delaney (foto), domină marginea atacului. Un alt avantaj al echipei gazdă îl constituie faptul că point guard-ul Dontaye Draper și small forward-ul Ryan Broekhoff sunt familiarizați cu adversarii de astăzi, întrucât au evoluat în campionatul turc sezonul trecut.

Scapă de emoția finalului de meci cu opțiunea de cash out!

darusaaDarușșafaka Doguș prezenta un moral ridicat după ce au obținut prima victorie din istorie în Top 16-ul Euroligii. Acest rezultat a venit etapa trecută pe teren propriu în compania celor de la Crvena Zvezda. Din pacate, au fost repede aduși cu picioarele pe pământ în meciul din campionat unde Fenerbahce le-a administrat o înfrângere la 20 de puncte diferență. Turcii se prezintă cu un lot ușor îmbătrânit, iar din jucătorii care se remarcă ar fi de amintit pivotul Semih Erden, power forward-ul Luke Harangody și fundașul Jamon Gordon.

Citește și avancronica derby-ului CSKA Moscova – Olympiakos!

Pe lângă faptul că sunt priviți ca echipa net inferioară în această partidă, turcii se confruntă și cu două absențe. Oguz Savas și Serhat Cetin nu au evoluat în ultimele săptămâni. Lokomotiv Kuban l-a transferat pe Matt Janning, însă el va fi eligibil abia din runda a opta.

Antrenorul de la Lokomotiv Kuban, Georgios Bartzokas, declara că cel mai mult îi este teamă de experiența lotului turcilor care i-ar putea taxa pentru orice greșeală. De aceea, a insistat pentru continuarea jocului de echipă în defensivă și pentru evitarea individualităților în atac. Dontaye Draper afirma că vor da tot ce au mai bun în fața propriilor fani, întrucât revin „acasă” în Euroliga după 3 săptămâni.

De partea cealaltă, Oktay Mahmuti este îngrijorat de forța arătată de Lokomotiv, dar speră să repete performanța de săptămâna trecută, din meciul cu Crvena Zvezda. Cei de la Darușșafaka vor încerca sa nu piardă controlul partidei de la început pentru că e foarte greu să revii pe parcurs, idee împărtășită și de Jamon Gordon.

Ponturi și pronosticuri pentru Lokomotiv Kuban Krasnodar – Darușșafaka Daruș:

Lokomotiv se impune la minim 12 puncte diferență ( -11.5 ), inclusiv eventualele prelungiri, la cota 1.91 la Unibet unde ai bonus la deschidere de până la 150 RON

Lokomotiv înscrie peste 79.5 puncte, inclusiv eventualele prelungiri, la cota 1.85 la Sportingbet

Leave a Reply