Avancronici si analize baschet – CSKA Moscova vs Olympiakos Pireu – Euroliga

Vineri, începând cu ora 19:45, Megasport Arena din Moscova găzduiește duelul dintre doi giganți ai baschetului european. Echipa locală, CSKA, primește vizita campioanei Greciei, Olympiakos Pireu, într-o reeditare a semifinalei din sezonul trecut al Euroligii.

Pariaza live pe CSKA Moscova – Olympiakos! Aici ai GARANTAT cele mai bune cote live!

Olympiakos are de dus o luptă grea în grupa F, unde ocupă locul al cincilea, cu 3 victorii și 3 înfrângeri. Nici CSKA nu stă excelent. Deși se află pe poziția secundă, în cazul unei înfrângeri în această partidă și-ar complica situația pentru că ar pierde avansul față de Khimky, Real Madrid, Olympiakos și Brose Baskets.

olyCele două echipe s-au întâlnit de nenumărate ori în fazele superioare ale Euroligii, statistica fiind foarte echilibrată. Grecii au triumfat, însă, în meciurile din Final Four, care au avut o desfășurare incredibilă. În finala din 2012, aceștia s-au impus după ce au recuperat un deficit de 19 puncte prin coșul lui Georgios Printezis cu 0.7 secunde ramase de joc. În partida din sezonul trecut, deși conduși cu 8 puncte cu 4 minute înainte de final, Vassilis Spanoulis a înscris 11 puncte în al patrulea sfert și i-a dus in ultimul act.

Evită emoțiile finalului de meci prin opțiunea de cash out !

 

În ediția actuală a Euroligii, CSKA conduce detașat la capitolul ofensivă cu o medie de 90.3 puncte înscrise pe meci. Fundașii Nando De Colo și Milos Teodosic se află pe podium în clasamentul indecșilor jucătorilor, ambii având peste 10 puncte înscrise în fiecare din ultimele partide. Meciul va fi cu atât mai spectaculos cu cât avantajul grecilor este defensiva, cu doar 71.4 puncte primite, așadar se întâlnesc două concepții total diferite.

Teodosic va împărți rolul de point-guard cu Aaron Jackson împotriva unor fundași foarte buni: Vangelis Mantzaris și Darius Johnson-Odom. De Colo se va duela cu Spanoulis, dar CSKA se bazează și pe Nikita Kurbanov, Cory Higgins și Vitaly Fridzon. Higgins iși va testa aruncările în fața lui Daniel Hackett, iar lui Kurbanov nu-i va fi ușor cu Matt Lojeski și Ioannis Papapetrou. Olympiakos se clasează pe locul secund la recuperări defensive și contează pe Nikola Milutinov și Othello Hunter să-i blocheze pe Kyle Hines și Joe Freeland. Rușii au opțiuni pe poziția de power forward cu Victor Khryapa și Andrey Vorontsevich ca să-l oprească pe MVP-ul etapei trecute, Georgios Printezis.

duedue2

due3

 

 

 

 

 

Citește și avancronica partidei Lokomotiv Kuban – Darușșafaka!

Cele două echipe se cunosc foarte bine. Antrenorul grecilor, Giannis Sfairopoulos, a fost secund pe banca lui CSKA în sezonul 2011-2012. De partea cealaltă, Dimitris Itoudis declara despre Olympiakos că este o echipă formidabilă, cu mulți jucători cu experiență și că vor avea nevoie de curaj și încredere într-o astfel de întâlnire. De asemenea, speră să se bazeze pe suportul publicului care va umple la refuz sala.

Cu o apărare exactă, Olympiakos ar putea să-i țină în frâu pe ruși, care au tendința de a se precipita spre finalul celor 24 de secunde de atac. Totodată, prin experiența lor, grecii duc posesiile spre limita expirării timpului deoarece caută cele mai bune poziții de a înscrie. În ultimele șase întâlniri directe, formația elenă a reușit să limiteze ofensiva lui CSKA sub 80 de puncte.

Partida va fi în direct la Digisport 3.

Ponturi si pronosticuri pentru CSKA Moscova – Olympiakos:

CSKA Moscova sub 84.5 puncte, inclusiv eventualele prelungiri, cota 1.90 la Unibet

Sub 159.5 puncte, inclusiv eventualele prelungiri, cota 1.90 la Sportingbet

Leave a Reply