Avancronici rugby : Champions Cup – Rugby Club Toulonnais vs Bath Rugby

Sunt sigur că meciurile de fotbal vă plictisesc și va și dezamăgesc uneori – din fericire nu s-a reluat Liga I… 

In rugby se pot face bani seriosi la pariuri, sunt putine surprize. Aceasta agentie are toate optiunile de pariere si cele mai tari cote! Garantat Superpont!

Vă propun un meci de rugby de cel mai înalt nivel din European Rugby Champions Cup. Ambele echipe au nevoie să se relanseze într-o grupa condusă autoritar de către echipa din Coventry, Wasps, care le-a administrat un 32 la 6 celor de la Toulon în primul meci . Francezii nu stau prea bine nici în Top 14, unde se află pe poziția a patra. Victoria cu Pau i-a adus la doar două puncte de tripleta din frunte formată din Toulouse, Racing-Metro și Clermont.

 Bath se află doar pe 8 în Premiership, dar au două victorii în Europa cu irlandezii de la Leinster și Wasps – meci câștigat greu cu 25 la 23. A urmat însă și un meci pierdut cu Wasps, 36 la 10.

cooper

Toulon abordează meciul fără australianul Matt Giteau, absență extrem de importantă pentru următoarele 3 săptămâni. Se mizează însă pe revenirea lui Fred Michalak și pe o bună prestație a uverturii australiene Quade Cooper – slăbuț în meciul cu Pau. De notat sunt și revenirea lui Vermeulen în linia a treia precum și cea a aripii Josua Tuisova. Este vremea pentru un meci mare la Toulon, în condițiile în care la fianlul întâlnirii cu Pau, publicul și-a fluierat favoriții care au făcut multe greșeli și au ratat bonusul ofensiv .

Puteți urmări live acest meci pentru a vă ajusta pariurile și câștigurile .

Bath este un club ambițios preluat de către Bruce Craig, om de afaceri implicat în industria farmaceutică și care a încasat “modesta” suma de 900 de milioane de lire din vânzarea multinaționalei Marken. Ambițiile sunt mari, iar în lot se află jucători de valoare precum pilierii Anthony Watson sau Auterac, cele două uverturi George Ford și Rhys Priestland, oameni din linia a doua și a treia Dave Attwood și François Louw.

Nu paria numai pe fotbal! Banii multi se pot face pe sporturile mai putin pariate! Vezi aici ce optiuni ai!
Primul XV pentru Toulon : O’Connor ; Tuisova, Bastareaud, Nonu, Habana ; Cooper, Escande ; Fernandez Lobbe , Vermeulen, J. Smith ; Mikautadze, Suta ; Chilachava, Guirado, Fresia.
Rezerve : Etrillard, Chiocci, Stevens, S. Armitage, Michalak, Mermoz, Tillous-Borde, Lassalle.

Primul XV pentru Bath: Watson ; Rokoduguni, Joseph, Eastmond, Banahan ; Ford , Cook ; Low, Houston, Garvey ; Day, Hooper ; Wilson, Webber, Auterac.
Rezerve : Batty, Lahiff, Thomas, Ewels, Denton, Evans, Priestland, Homer.

Ponturi pentru biletul zilei la pariuri.

Victorie gazde / Toulon la + 13 puncte, cota 1.70 la SportingBet.

Echipa gazdă / Toulon să câștige la o diferența de cel puțin 8 puncte, cota 1.47 la Unibet .

Prima echipa care marchează, Bath Rugby, cota 2.38 la Unibet .

Total puncte la meci 41-50 , cota 3.60 la Unibet .

Primul marcator de eseu Bryan Habana, cota 8.00 la casa de pariuri online Fortuna .

Leave a Reply