Avancronici fotbal : Serie A – Carpi FC vs Udinese Calcio

Carpi a reușit să câștige un punct important la Roma cu Lazio. M-a surprins absența lui Borriello, cel mai bun om al echipei după mine, dar înțeleg că sunt șanse ca acesta să părăsească echipa cu destinația MLS sau Genoa, poate chiar Torino. Cu o medie de 12 șuturi spre poartă per meci și cu doar 3 cadrate per partidă, biancorossi nu pot emite însă pretenții mari de acum încolo. Udinese vine lansat, cu jucători importanți recuperati după accidentări.

 Linia ofensivă arată din ce în ce mai bine, cu Thereau, Di Natale, Perica și Duvan Zapata apți pentru meciul de azi.
Pariaza Live pe acest meci la cele mai bune cote doar aici!

zapata
Ei sunt completați de o linie mediană care sună foarte bine cu Lodi, Badu, Widmer, Alì Adnan și Iturra, dezamăgitorul Bruno Fernandes – un fel de Torje, dar care a fost păstrat în lot și Edenilson lăsați pe bancă. În defensivă lipsește Domizzi, dar Colantuono se poate baza pe Heurtaux, Daniloe, Felipe , Wague sau Piris . Guilherme și Kone sunt și ei lot .
La Carpi lipsesc mijlocași Fedele și Ryder Matos, precum și fundașul Bubjinic. Ofensiva este în pioneze cu Lasagna și Jerry Mbakogu, nigerianul având un sezon execrabil, fără reușite dupa ce anul trecut înscria 15 goluri în 30 de meciuri. 

Carpi încearcă să își intareasca lotul prin aducerea atacanților Matteo Mancosu și Diego Falcinelli și a portarului Agazzi. Plecarea lui Borriello nu este singura, fundașul Spoli făcându-și și el bagajele fie pentru Argentina natală fie pentru Spania, la Eibar .

carpi
Un 11 probabil ar suna astfel :
Carpi: Belec; Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo; Letizia; Cofie, Martinho, Lollo, Pasciuti; Mbakogu, Lasagna

Udinese : Karnezis; Wague, Danilo, Felipe; Widmer, Badu, Lodi, Iturra/Bruno Fernandes, Ali Adnan /Edenilson; Thereau, Perica.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei

Meci nul, X solist, cota 3.10 la SportingBet .

Șansă dublă, X sau 2, cota 1.37 la Winmasters .

Victorie Udinese, cota 2.55 la casa de pariuri online Fortuna .

Duvan Zapata marcator, cota 3.45 la casa de pariuri online NetBet .

Leave a Reply