Avancronici fotbal : Premier League -Newcastle United vs Manchester United

Este un meci în care am mari așteptări de la gazde, care sper să îi scoată din somnolență pe jucătorii lui Van Gaal . Dacă cele două victorii obținute de Red Devils în acest început de an vi se par că m-ar contrazice, cred că e cazul ca Steve McClaren să îi povesteasca lui Van Gaal cum era echipa United prin anii 1999 sau 2000…

newcastle

Cei doi antrenori s-au mai intalnit pana acum de 6 ori. Englezul are o singura victorie, intr-un meci Twente-Alkmaar, a pierdut de doua ori si a remizat de trei ori, ultima data in august 2015, 0 la 0 pe Old Trafford. Antrenorul lui Newcastle trebuie însă să se ocupe de evoluțiile echipei sale care după victoria cu Tottenham a deraiat din nou . Este o luna deja de când the magpies nu au mai câștigat un meci, iar azi pot măcar să încerce să fie un adversar incomod. Transferul lui Saivet, decarul lui Bordeaux, este aranjat, ceea ce înseamnă că îl vom vedea în curând în tricoul lui Newcastle. Interesant este faptul că echipa lui McClaren a reușit trei reprize rezonabile în ultimele 3 meciuri, cu X la pauză, dar a pierdut în partea a doua a meciului .

Este clar ca si optiunea live va poate ajuta sa castigati bani mizand pe acest meci.

La Newcastle principala grijă sunt accidentările și situația jucătorilor aflați în recuperare . Lista este imensă cu Jack Colback, Rolando Aarons, Emmanuel Rivière – aproape de revenire, Coloccini „in pioneze” și cu Papiss Cisse, Vurnon Anita, Tim Krul, Massadio Haidara, Mike Williamson, Gabriel Obertan și Steven Taylor indisponibili.

rooney

Van Gaal a anunțat că germanul Schweinsteiger este indisponibil pentru acest meci alături de Phil Jones, Shaw, Valencia și Marcos Rojo . De notat este și faptul că pentru Manchester United urmează un meci greu, cu Liverpool .

Victorie Manchester, 2 solist, cota 1.70 la SportingBet.

Ambele marchează, cota 2.04 la casa de pariuri online Winmasters .

Anthony Martial marcator, cota 2.85 la NetBet .

Total goluri Newcastle, peste 0,5, cota 1.67 la Unibet .

Leave a Reply