Avancronici fotbal : Portugalia, Primeira Liga – Sporting Lisabona vs SC Braga

Liderul campionatului portughez, Sporting Lisabona o întâlnește din nou pe Braga. Este momentul unei revanșe după eliminarea suferită în Cupa Portugaliei la jumătatea lunii decembrie. Practic Braga se “trezește” în fața lui Sporting doar în meciuri decisive, precum cele din cupă pentru că în rest bilanțul este unul complet favorabil “leilor”. Avem un total de 137 de întâlniri directe cu 86 de victorii pentru echipa din Lisabona și doar 30 pentru Braga.

stad sporting

Portugalia ofera un fotbal incantator. Pariaza pe numar de goluri, iar noi iti garantam ca aici ai cotele cele mai tari!

Oaspeții se prezintă cu un bilanț excelent în ultimele meciuri. 8 meciuri fără înfrângere în toate competițiile și nu mai puțin de 6 deplasări fără eșec ne dau imaginea unei echipe care vine pe Alvalade cu gândul de a stopa un bilanț și mai bun al gazdelor . Sporting a câștigat 13 meciuri din 16 și a primit doar 3 goluri pe teren propriu. Braga are însă și aici ceva “de obiectat”. Defensiva bracarenses a încasat doar 3 goluri în deplasare, fiind cea mai solidă din acest punct de vedere. Va fi greu de păstrat acest bilanț în fața unei ofensive cu Islam Slimani în formă maximă, asta ca să nu amintim de Aquilani sau de noua senzație a echipei, tânărul João Mário. De notat este faptul ca performantele echipei fac ca biletele sa se vanda pe banda rulanta la Sporting Lisabona – 40.000 erau deja acontate ieri la pranz!

galerei sporting

Derby-ul Braga-Sporting merita cele mai bune optiuni de pariere. Le ai pe toate la aceasta casa de pariuri!

Sporting nu poate conta pentru acest meci pe atacantul columbian Téo Gutiérrez, mijlocașul Bruno Paulista și fundașul Tobias Figueiredo, accidentați . Braga îi are indisponibili pe portarul brazilian Matheus, mijlocașul spaniol Aaron Ñiguez și pe atacantul Rodrigo Pinho. Primul 11 ar putea arăta astfel :
Sporting : Rui Patricio – João Pereira, Paulo Oliveira, Naldo, Jefferson – William Carvalho – João Mário, Adrien Silva, Bruno César – Islam Slimani, Bryan Ruiz
Braga : Stanislav Kritciuk – Djavan, André Pinto, Willy Boly, Baiano – Luiz Carlos – Rafa Silva, Mauro, Alan – Ahmed Hassan, Nikola Stojiljkovic.

Ponturi pentru biletul zilei la pariuri!

Ambele marchează, cota 2.04 la Winmasters .

Total goluri Braga, peste 0,5, cota 1.68 la NetBet .

Șansă dublă, X sau 2, cota 2.30 la SportingBet .

Islam Slimani marcator, cota 2.45 la casa de pariuri online Netbet .

Ahmed Hassan marcator, cota 5.30 la Unibet .

One Response

Leave a Reply