Avancronici fotbal : Portugalia, Primeira Liga – Boavista Porto vs FC Porto

Este un derby care le găsește pe protagoniste traversând o periaoda tumultoasă și dificilă. Există insa un aspect care mie unul îmi face mare plăcere și îmi aduce aminte de vremurile când fotbalul insemna mai mult decât imagine și inginerii financiare – mare parte din problemele de la FC Porto vin din colaborarea cu grupul de firme Doyen, protagonistul unor megascandaluri deocamdata ținute sub control la nivel mondial .

timofte

Antrenorii celor două echipe fac parte din fotbaliștii de geniu ai anilor 80-90 . Rui Barros, micuțul mijlocaș ofensiv autor al unor meciuri senzationale la FC Porto, Monaco, Juventus sau Marseille, a preluat postul de antrenor la FC Porto după demiterea lui Lopetegui . El se va reîntâlni cu doi dintre adversarii săi din anii 90, bolivianul Erwin Sanchez și românul Ioan Timofte. Sanchez este antrenor principal la Boavista și are peste 200 de meciuri jucate în tricoul “panterelor”. Bolivianul a fost coechipier cu Ioan Timofte, cei doi reușind meciuri de neuitat pentru Boavista. Românul a fost numit director sportiv al clubului, practic din același motiv pentru care a fost adus și Sanchez ca antrenor : salvarea echipei de la retrogradare și construirea unei noi Boavista capabilă să se lupte din nou pentru primele locuri. Pentru „derby da invicta” din această seară Timofte are avantajul de a fi apreciat și de fanii adversarilor care isi amintesc și de reușitele sale în tricoul lui FC Porto.

“Força Panteras!” se va auzi din nou cu mai mult aplomb pe Estádio do Bessa . 

Este un derby și va sfătuiesc să folosiți și opțiunea de pariere live pentru acest meci.

staeg tribune

Pariaza pe un meci cu multe goluri la o cota excelenta oferita de aceasta agentie de pariuri online!
Situația este una dificilă pentru Boavista, care se află pe locul 17 și are o ofensivă extrem de neinspirată. În meciurile jucate acasă panterele au reușit doar 3 goluri în 7 partide. În aceste zile a fost legitimat atacantul argentinian Imanol Iriberri, ultima dată la Jorge Wilstermann în Bolivia . 11 jocuri fără victorie a strâns Boavista în acest sezon , dar nici FC Porto nu traversează o perioada bună. 3 meciuri fără victorie, un egal pe teren propriu cu Rio Ave în ultima etapă și o serie de conflicte interne au dus la demiterea spaniolului Lopetegui.

 Noul antrenor, Rui Barros speră să obțină un succes și se bazează pe un lot din care lipsesc doar Maicon și Albert Bueno . Lotul convocat este format din Helton, Casillas , Maxi Pereira, Martins Indi, Marcano, Rúben Neves, Varela, Brahimi, Aboubakar, Tello, Evandro, Herrera, Jesús Corona, André Silva, André André, Miguel Layún, Danilo Pereira și Imbula.

fc porto

Primul 11 ar putea arăta astfel :
Boavista : Gideão Castro – Paulo Vinícius, Emmanuel Hackman, Nuno Henrique, Anderson Correia – Idris Mandiang – Tengarrinha, Anderson Carvalho, Luisinho – Zé Manuel, Michael Uchebo
FC Porto : Iker Casillas – Maxi Pereira, Bruno Martins Indi, Iván Marcano, Miguel Layún – Danilo Pereira, Rúben Neves – André André – Jesús Corona, Vincent Aboubakar, Yacine Brahimi

Ponturi pentru biletul zilei la pariuri

Ambele marchează, cota 2.58 la Winmasters .

Total goluri Boavista, peste 0,5, cota 2.12 la Unibet .

FC Porto câștigă și ambele marchează, cota 3.95 la NetBet .

Leave a Reply