Avancronici fotbal : Ligue 2 – FC Metz vs FC Sochaux

Este un meci cu care ne-am întâlnit, de regulă, în prima divizie franceză. Ambele echipe se află acum într-o perioadă slabă, evoluând în liga secundă, dar și aici cu mari emoții. Nu vorbim despre un derby al promovării, ci despre un meci între două echipe disperate să obțină puncte.

Metz, echipa care a strâns 58 de sezoane în prima ligă și avea cândva supranumele de “les eternels messins”, se află doar pe locul 7 și speră să revină în lupta pentru promovare. Prima parte a sezonului a fost neașteptat de slabă, iar belgianul Jose Riga a fost demis. În locul sau a venit Philippe Hinschberger , fost jucător al clubului în anii 70, 80 și 90, cu peste 450 de meciuri pentru grenats, unul dintre multele nume grele care au evoluat la Metz ( Battiston, Kastendeuch, Pires, Songo’o, Bernard Lama, Luc Sonor, Stopyra, Adebayor, Krimau, Wiltord) .

juc metz

Pariaza pe campionatul francez si ai garantat cele mai bune cote aici!
Hinschberger are o misiune dificilă și a preluat echipa după 4 înfrângeri la rând și eliminări din Cupa Ligii și Cupa Franței. Distanța față de podiumul ligii secunde este de 4 puncte și poate fi recuperata. Din păcate echipa nu se va putea baza pe doi jucători importanți în următoarea perioadă. Căpitanul Kevin Lejeune a fost operat la genunchi pe 6 ianuarie și va lipsi cel puțin 2 luni, iar portughezul Daniel Candeias are și el probleme medicale și va absenta cel puțin o lună. Practic lipsesc doi oameni de baza la mijloc și în ofensivă, iar fundașul turc Ozmen și atacanții Juan Falcon și Amido Balde au fost puși pe liber sau împrumutați . Doar 16 jucători au fost reținuți în lot pentru meciul cu Sochaux . Se remarcă fundașii argentinieni Guido Milan, revenit după o accidentare la genunchi și Jose Palomino, puternicul apărător central Jonathan Rivierez, mijlocașii Andre Santos și Ferjani Sassi, tânărul mijlocaș ofensiv leton Ikaunieks, golgeterul echipei Yeni Ngbakoto, atacantul de 20 ani Abdoul Kaboré și fostul jucător de la BATE Borisov, Sergey Krivets .

Puteți urmări meciul live aici și aveți și ocazia să pariați pentru a începe săptămâna cu bani în cont.

Sochaux va avea parte de o primire ostilă pe stadionul Saint-Symphorien, unde 18.000 de fani îl vor aplauda totuși pe Albert Cartier, antrenorul oaspeților având peste 250 de meciuri jucate pentru Metz, echipă pe care a și antrenat-o din 2012 până la începutul actualului sezon . Situația la Sochaux este una gri. Familia Peugeot a cedat clubul către un investitor chinez,grupul Ledus, iar sezonul slab este pus de presă în cârca președintelui Li Wing Sang care a demis deja doi antrenori .

lot sochaux

Obiectivul oaspeților este foarte clar și implică o victorie și urcarea de pe 17 până pe locul 13 la finalul meciului. Fundașul Jérôme Onguéné, vizat de Newcastle și Arsenal se află în continuare în lot alături de tânărul Jeando Fuchs (are 18 ani , este un jucător polivalent și este vizat de cluburile din Ligue 1). Linia ofensivă este una destul de bună cu ivorianul Sekou Cisse, Toko Ekambi și Raphael Caceres . Linia de mijloc include doi oameni de un nivel bun, Florian Martin și Florian Tardieu, iar defensiva se bazează pe Gibaud și Faussurier în bandă cu Alphonse Teikeu și Onguéné în centru .

Se anunță un meci dificil și aveți nevoie desigur de un sfat sau de ponturi pe care le găsiți aici.

Ambele marchează, cota 2.18 la Unibet .

Meci nul, X solist, cota 2.90 la SportingBet.

Metz câștigă și ambele marchează, cota 5.30 la NetBet .

Total goluri Sochaux, peste 0,5, cota 1.51 la casa de pariuri online NetBet .

Victorie Metz, 1 solist, cota 2.30 la Fortuna .

Leave a Reply