Avancronici fotbal : Ligue 2 – FC Bourg-en-Bresse Péronnas vs US Créteil-Lusitanos

 

Este un meci de mijlocul clasamentului între două echipe care se află în topul celor mai slabe defensive din Ligue 2. Pentru Bourg-en-Bresse Péronnas este o situație oarecum preconizată pe fondul celui mai mic buget din campionat și cu o experiență nulă la acest nivel . Echipa din departamentul Ain a reușit însă un sezon bun, cu o ofensivă care se află în top alături de Dijon sau Nancy, de natură să compenseze cele 33 de goluri încasate. Les Bressans speră să mai obțină cel puțin 5-6 victorii care să le asigure rămânerea în Ligue 2 și promit să facă și spectacol în continuare . Dovadă sunt meciul din Cupa Ligii, 2-3 cu Marseille și victoria din Cupa Franței, 3-1 cu Mulhouse .

pape sane

Atacantul senegalez Pape Sane, 9 goluri în acest sezon, portarul format la OM, Julien Fabri, mijlocașii Alliou Dembélé, Patrice Dimitriou și Jason Berthomier sunt cei mai buni oameni ai echipei de pe locul 10. Meciul care a schimabt în bine jocul echipei a fost cel din tur contra adversarilor de azi, Creteil. A fost 2 la 1 atunci pentru echipa din suburbiile Parisului, iar antrenorul Hervé Della Maggiore a schimbat imediat la nivel de lot și de tactică .

creteil

Créteil a terminat prima parte a sezonului pe locul 15, are a două cea mai slabă defensivă, 32 de goluri încasate și doar 21 de reușite. Se speră într-un retur mai bun mai ales pe fondul schimbării antrenorului, la începutul lunii decembrie și prin aducerea unor jucători experimentați precum Jean Michel Lesage, care la 38 de ani este cel mai bun marcator în activitate din Ligue 2. Chiar și așa, cu Laurent Roussey pe banca, bilanțul este de 2 înfrângeri, 2 -3 cu Niort și 0-3 cu Ajaccio . Lipsesc trei oameni importanți pentru meciul de azi, fundașii Aurélien Montaroup, Christophe Diedhiou și Marvin Esor, toți suspendați la care se adaugă accidentatii Christophe Hérelle, Guillaume Loriot, Sascha Clemence, Ben Sangare și Maxime Bourgeois – ce excepția lui Herelle și a jucătorilor suspendați, ceilalți au doar 4-6 meciuri jucate în acest sezon.

Meciul are sanse sa fie extrem de interesant si nu evitati optiunea de pariere  live

De notat că: pentru oaspeți urmează două etape dificile în care vor juca cu Lens și Metz, gazdele sunt mai obosite, meciuri de cupa, clima este “savoyarde”, adică, zona submontana la poalele masivului Jura, umidiate ridicată, cer acoperit, precipitații ușoare, 10-11 grade la ora meciului

Victorie Bourg-en-Bresse Péronnas, cota 1.90 la SportingBet .

Ambele marchează, cota 1.71 la Winmasters .

Total goluri Bourg-en-Bresse Péronnas, peste 1,5, cota 1.95 la NetBet .

Bourg-en-Bresse Péronnas câștigă la 2 goluri sau mai mult, cota 3.10 la NetBet .

Leave a Reply