Avancronici fotbal : Ligue 2 – Clermont Foot vs Evian – Thonon-Gaillard

Este un meci între surpriza plăcută a acestui sezon, Clermont și dezamăgitoarea echipă din Evian. 5 meciuri fără victorie, cu 3 înfrângeri la rând este bilanțul de final de 2015 pentru Evian, care se află pe locul 13 în Ligue 2.  Echipa lui Safet Susic a debutat în 2016 cu o victorie chinuită în cupă împotriva lui Annecy. Singurul jucător care merită laude din lotul Evian este mijlocașul brazilian Gustavo Campanharo. 

Jucătorul împrumutat de la Bragantino are 7 pase decisive în 11 partide și reușește să le descrețească frunțile suporterilor ETG . Promovarea promisă de antrenorul Susic este departe, iar principala grijă este evitarea retrogradării – singura consolare ar fi că tot la același nivel se află și Sochaux sau Ajaccio, nume cu greutate în fotbalul francez .

diacre

Clermont Foot are un sezon bun și ne oferă o imagine nemaintalnita până acum. Doamna Corinne Diacre reușește să se impună ca antrenor și depășește toate așteptările. Cu un buget modest, 6 milioane de euro, al 19-lea ca valoare din Ligue 2, Corinne Diacre și-a structurat perfect lotul și echipa sa se află pe podium . Linia ofensivă funcționează perfect cu Famara Diedhiou în formă maxima, bine susținut de catre Adrien Hunou, Michel Espinosa și Farid Boulaya . Toți sunt jucători sub 23 de ani și care au un viitor frumos în fotbal .

Puteti paria live pe duelul dintre cunoscutul Safet Susic si doamna antrenor Corinne Diacre

Fostă componentă a naționalei Franței de fotbal feminin, Diacre este la un pas să ducă echipa din Clermont-Ferrand în prima divizie, iar specialiștii nu îi mai contesta deloc metodele . Proiectul de mărire a stadionului de la 10.000 la 30.000 de locuri are acoperire, echipa fiind concentrată pe șansă promovării, motiv pentru care au și pierdut în cupă contra celor de la Trelissac. De notat că cei de la Clermont au pierdut o singură dată pe teren propriu în acest sezon, problema echipei fiind fragilitatea defensivei, care o clasează pe locul 17 cu 23 de goluri încasate .

Famara Diedhiou marcator, cota

Victorie Clermont, cota 1.85 la SportingBet .

Ambele marchează, cota 2.20 la Unibet .

Victorie Clermont la 1 gol, cota 3.20 la NetBet.

Leave a Reply