Avancronici fotbal : Ligue 2 – AC Ajaccio vs Le Havre AC, ponturi pariuri, pronosticuri

Este un meci interesant, între două nume cunoscute din fotbalul francez.  Oaspeții sunt cel mai vechi club din Franța, fondat în 1872, au un centru de formare excelent și au jucat multe sezoane în Ligue 1. Gazdele au un sezon mizerabil, departe de performanțele așteptate de la un club obișnuit cu prima divizie și cu un lot, candva, mult peste ceea ce au la ora actuală.

hac

Le Havre lupta pentru promovare, se află pe poziția a patra și au un antrenor excelent, americanul Bob Bradley. În lot îi regăsim pe romanul Costinel Gugu, care prinde rar chiar și banca de rezerve și pe fostul portar de la Dinamo, Fabien Farnolle, la fel de slab în Ligue 2 că și în scurta periaoda din România.  

Cele mai bune cote la pariurile live le gasesti la aceasta casa de pariuri!

Antrenorul Bradley a preluat echipa în luna noiembrie și are un bilanț bun, inclusiv victorii importante cu Auxerre și Evian . Patronul clubului, americanul Vincent Volpe, patronul firmei Dresser Rand, partener Siemens, un inginer implicat în robotică la nivelul cel mai înalt, vrea să facă în continuare achiziții care să îl ducă spre prima liga – atât Gugu cât și Farnolle au fost aduși de fostul director sportiv, dat afară de către Volpe. Normanzii speră să ia toate cele trei puncte în Corsica. Argumentele lor sunt tânărul atacant Lys Mousset, “activat” de către Bradley și sustinul în ofensivă de veteranii Mathieu Duhamel și Ghislain Gimbert,, mijlocașul central de doar 20 de ani, Dylan Louiserre, fundașii Steven Fortes, Grégoire Puel, aflat la concurență cu Issam Chebake, Denys Bain, mijlocașii Jean-Pascal Fontaine, Modeste M’Bami și Alexandre Bonnet. Ajaccio se află pe locul 18 și a avut un sfârșit de an extrem de trist. Sochaux le-a administrat un 3 la 0 înainte de vacanță, asta după 7 meciuri fără înfrângere, iar partida cu Le Havre se anunță foarte dificilă.
Este un meci dificl de abordat pentru care puteti urmări aici evoluția live și va puteți ajusta pariurile

aca
Salvarea la limita din sezonul trecut nu le-a folosit drept reper corsicanilor, iar jucători precum Nouri, Toudic, Panyukov sau Frikèche reușesc în teren cam cât va spun și vouă numele lor . Ajaccio are cel mai slab atac, încasează cartonașe roșii și galbene pe bandă rulantă ( 59 de avertismente primite, 6 roșii) și au șanse reale să retrogradeze . Găsim și aici un fost jucător din Liga I, fundașul ivorian Zié Diabaté lansat de către Dinamo București în fotbalul mare. Diabaté are evoluții bune alături de căpitanul Johan Cavalli, mijlocașii Laurent Abergel și Hugo Videmont ,completați de tânărul fundaș senegalez Pape Cissé. Ajaccio a început anul cu o victorie în Cupa Franței, doar 1 la 0 cu amatorii de la Volvic. Meciul a avut și un moment hilar. Autocarul cu care au făcut deplasarea corsicanii a plecat de la stadion cu tot cu echipamentul de joc al echipei. Totul s-a rezolvat în 15 minute, iar meciul s-a putu desfășura în condiții normale. De notat că echipele profesioniste lasă partea lor financiară celor “mici”, lucru făcut și de către corsicani care au renunțat la 8.000 de euro în favoarea echipei din Volvic.

Meci nul, X solist, cota 2.87 la SportingBet .

Ambele marchează, cota 2.14 la Winmasters .

Total goluri Le Havre, peste 0,5, cota 1.53 la NetBet.

Total goluri Ajaccio, peste 0,5, cota 1.40 la casa de pariuri online NetBet .

Leave a Reply