Avancronici fotbal: Ligue 1 – SCO Angers vs SM Caen

Este meciul echipelor care au reușit un tur de campionat foarte bun și au lăsat o frumoasă impresie până acum .

Momentul actual le arată insa pe cele doua în ipostaze complet diferite. Gazdele se află în plină acțiune pe piață transferurilor, bilanțul fiind pozitiv doar pentru buget. Portarul Ludovic Butelle a ajuns la FC Bruges, iar mijlocașul ofensiv Abdoul Razzagui Camara a semnat pentru Derby County sfătuit și susținut de vărul său, Bengali-Fodé Koïta, fost jucător la Caen, actualmente la Blackburn Rovers . Fundașii Romain Thomas și Cheikh N’Doye sunt și ei pe picior de plecare, iar mijlocașul Thomas Mangani așteaptă același lucru, singură problema fiind perioada de recuperare după o accidentare ușoară. Au fost aduși portarul Denis Petric, titular sezonul trecut la Troyes, Saïd Benrahma de la Nice și Mohamed Yattara, atacantul care a dezamăgit la Standard de Liège. Antrenorul Stéphane Moulin și-a exprimat deja părerea legat de mișcările de trupe din această perioada : “le mercato est une aberration”.

Cotele cele mai bune din Franta le ai doar la aceasta casa de pariuri!

Pentru Caen situația este exact invers. Jucători precum Delort, Julien Féret sau Damien Da Silva au fost ofertați, dar au refuzat să plece sau chiar și-au prelungit contractele.

ndoye

Ambele echipe
au încheiat 2015 cu înfrângeri, SCO la Saint-Etienne, iar Caen contra lui PSG. Începutul de an a însemnat meciuri în Cupa Franței, pentru ambele, cu o calificare pentru Angers care a întâlnit pe Besançon. Caen a fost eliminată de către Marseille, sau mai exact de către Mandanda, care a făcut un meci senzațional .

Pariezi live? Atunci aici este locul potrivit! Cea mai tare oferta la live-uri din Romania!
Angers își continuă și în 2016 prostul obicei de a comunica lotul în ultimul moment. Este un motiv pentru care recomand si oferta live a caselor de pariuri

Presupun că în poartă se va afla Alexandre Lettelier, dublura lui Butelle până acum, iar Petric și Benrahma vor fi rezerve. Absentează Fodé Doré, Bouka Moutou și probabil Mangani – lipsa lui Thomas Mangani se poate dovedi foarte importantă, el fiind cel care execută de regulă loviturile libere și loviturile de colț. Un 11 probabil este : Lettelier – Angoula, Ismael Traore, Thomas, Andreu – Ndoye, Romain Saiss, Mangani/ Auriac – Gilles Sunu, Ketkeophomphone – Yattara .

vercoutre
Caen are trei jucători indisponibili, Emmanuel Imorou și Hervé Bazile, accidentați plus Jeff Louis, suspendat . Syam Ben Youssef, accidentat ușor în meciul cu OM, este apt de joc. Un prim 11 ar putea fi : Rémy Vercoutre – Appiah, Alaeddine Yahia, Da Silva, Alhadhur – Nicolas Seube – Rodelin, Jonathan Delaplace, Féret , Bessat – Andy Delort, cu Ben Youssef, Jordan Adéoți, Leborgne, Jean-Victor Makengo și Saidi Ntibazonkiza pe banca

Ponturi pentru biletul zilei la pariuri

Meci nul, X solist, cota 2.95 la casa de pariuri online SportingBet .

Șansă dublă, X sau 2, cota 1.56 la Winmasters .

Total goluri Caen, peste 0,5, cota 1.51 la NetBet .

Andy Delort marcator, cota 4.30 la Unibet .

Leave a Reply