Avancronici fotbal : Ligue 1 – Paris Saint-Germain vs Bastia, ponturi pariuri

Parizienii au 19 puncte avans față de  Monaco , locul 2 sau Angers, locul 3. Motivația vine doar din dorinta de a stabili diverse recorduri și de a construi o imagine dat fiind că echipa nu are tradiție . Intervievat de PSG TV, Zlatan Ibrahimovic s-a anunță deja că nerăbdător să joace împotriva corsicanilor și dornic să obțină noi victorii .
Puteti paria aici pe golurile atacantului suedez 
Laurent Blanc are la dispoziție un efectiv aproape complet. Lipsește portarul Sirigu, accidentat. Revine Javier Pastore, iar Thiago Motta, ușor accidentat, face și el parte din lot alături de Trapp, Aurier, Van der Wiel, Marquinhos, David Luiz, Thiago Silva, Kurzawa, Maxwell, Matuidi, Verratti, Stambouli, Rabiot, Lucas, Lavezzi, Cavani, Ibrahimovic și Di Maria. Situația este similară și la Bastia, cu toți jucătorii apți, numele însă sunt mai puțin sonore … Ghislain Printant are emoții doar în ceea ce îi privește pe Ayité și Sadio Diallo și îi va lasă să se pregatesaca pentru etapă următoare. Căpitanul Yannick Cahuzac, Peybernes, Julian Palmieri, Mostefa , Marange și excelentul Kamano sunt la dispoziția antrenorului . Ofensivă se va putea baza pe Brandao, Raspentino, tânărul Julien Romain, Gael Danic sau Axel Ngando cu speranța că vor învinge statistica tristă a deplasărilor pe Parc des Princes în care Bastia nu a marcat mai mult de un gol în 22 de partide – are 9 reușite în total.

bastia

Bilanțul parizienilor pe teren propriu în meciurile cu Bastia este fără înfrîngere cu 20 de victorii și 7 meciuri nule . Să notăm și faptul că este al patrulea an consecutiv când PSG își începe meciurile oficiale contra unei echipe din Corsica. Bilanțul de până acum este un 0-0 și un 2 la 1 cu AC Ajaccio precum și o înfrângere cu 4 la 2 în fața celor de la Bastia pe 10 ianuarie anul trecut.

Ambele marchează, cota 2.90 la SportingBet .

Total goluri Bastia, peste 0,5, cota 2.65 la NetBet .

Repriză a 2-a, total goluri, peste 1,5, cota 1.69 la Winmasters .

Zlatan Ibrahimovic marcator, cota 1.52 la Unibet .

Total cartonașe, peste 3,5, cota 1.90 la casa de pariuri online SportingBet .

Leave a Reply