Avancronici fotbal : Ligue 1 – OGC Nice vs SCO Angers

“Nu ne uităm deloc la clasament”- acestea sunt declarațiile jucătorilor de la Nisa. Adevărul este că o victorie azi îi poate duce pe vulturi la doar un punct de locul doi ocupat chiar de adversarul direct. Les rouges et noirs sunt totuși într-o perioada în care jocul nu le iese, au doar o victorie în ultimele 8 meciuri și cu ceva noroc se află încă pe locul 4 în Ligue 1.

La Angers lucrurile merg destul de bine, iar antrenorul și echipa sa și-au prelungit contractele până în 2019. Locul 2, la 20 de puncte de PSG, Angers pare încă capabilă de meciuri bune deși eu aștept căderea aceea teribilă spre mijlocul clasamentului. Meciul cu Caen din etapa trecută m-a surprins, echipa pregătită de Stéphane Moulin nearatand că ar fi probleme în vestiar sau că fundașii Romain Thomas și Cheikh N’Doye sunt și ei pe picior de plecare, iar mijlocașul Thomas Mangani așteaptă același lucru. Lucrurile vor deveni mai clare în curând, iar meciul de azi ne va ajuta sa ne lamurim. Dacă N’Doye și Mangani nu vor juca, șansele de victorie pentru gazde cresc considerabil. Este recomandat să va creșteți si voi șansele de câștig prin opțiunea live .

Claude Puel are din nou probleme în defensivă unde nu se poate baza pe Mathieu Bodmer și Ricardo Pereira, portughezul lasand banda stanga descoperita destul de des pe fondul problemelor medicale. Lista absenților îi mai include pe Alassane Plea, Mickaël Le Bihan – sezon incheiat pentru atcantul adus de la Le Havre, Mahamane Traoré și Simon Pouplin. Revine Maxime Le Marchand și își face debutul atacantul Dorian Caddy, golgeter cu echipa secundă. Sunt prezenți și Bayasse, Romain Genevois, Jeremy Pied, Niklas Hult, Koziello, Nampalys Mendy, Wallyson, Hatm Ben Arfa sau Alexandre Mendy. Hatem Ben Arfa a fost declarat cel mai bun sportiv al anului 2015 de către cititorii ziarului Nice-Matin, jucătorul primind trofeul la finalul antrenamentului de miercuri.


La Angers lipsesc Fodé Doré, Bouka Moutou și noua achiziție Săïd Benrahma adus de la Nice. Stéphane Moulin speră să nu aibă probleme cu Cheikh N’Doye și Thomas Mangani și se bazează pe jucători precum Romain Saiss, Romain Thomas, Ismael Traore, Yoann Andreu, Gilles Sunu, Mohamed Yattara, Jean Pierre Nsamé și Billy Ketkeophomphone.
În meciul tur, pe 29 august, scorul a fost 1 la 1 cu Valere Germain și Mangani marcatori.

Meci nul, X solist, cota 3.05 la Winmasters.

Rezultat la pauză, X solist, cota 1.90 la SportingBet.

Victorie Nice la 1 gol, cota 3.25 la casa de pariuri online NetBet.

Remiză și ambele să marcheze, DA, cota 5.20 la Unibet.

Leave a Reply