Avancronici fotbal : Ligue 1 – Lille OSC vs Nice OGC

Este un meci care are darul de a ne aduce față în față doi jucători care pot decide singuri soarta unei partide. Vorbim aici despre un duel Boufal – Ben Arfa . Ambii sunt senzaționali în duelurile directe, driblingurile fiind specialitatea casei : 69 reușite din 132 încercate pentru “stângaciul” HBA și 63 din 116 pentru Boufal, jucător de picior drept . Până și înălțimea este similară, cu un centimetru în plus pentru jucătorul lui Lille – 1m79 .

mendy b arfa

Sofiane Boufal este omul de descoperit în viitorul apropiat pentru toți iubitorii fotbalului. Cifrele sale în acest sezon îl arată drept jucătorul cheie al echipei, indiferent că vorbim despre perioada cu Renard antrenor sau în varianta cu Frédéric Antonetti . Presa chiar discută despre o “Boufal-dépendance” în jocul nordiștilor, care speră să ofere un meci complet diferit față de cel din tur – a fost un 0 la 0 steril și obositor pe 1 noiembrie 2015 .

Este clar un meci care merită opțiunea live atât pentru a fi vizionat cât și pentru a paria.

“Les dogues” au urcat până pe 11 în Ligue 1 cu 5 victorii în ultimele 6 partide. Lotul, destul de stufos, a fost întărit prin aducerea unor jucători precum Amalfitano sau Rony Lopes . Frédéric Antonetti, fost antrenor la Nice timp de 4 ani între 2005 și 2009, nu poate conta pentru acest meci pe Mike Maignan, Marko Basa, Béria, Michael Frey și Araujo, toți accidentați .

lille

Pentru Calude Puel situația este cam gri cu o defensivă în pioneze, fără Bodmer și Le Marchand care s-au alăturat unei liste de accidentați pe care se află și Pouplin, Mahamane Traoré, Pléa și Le Bihan. Koziello este suspendat pentru acest meci, iar portar va fi Cardinale, care ma incanta enorm prin rezonanta numelui dar nu si prin evolutii. În aceste condiții primul 11 ar putea arăta astfel :
Lille : Enyeama – Corchia, Civeli, Soumaro, Sidibe – Balmont, Mavuba, Obbadi – Bautheac, Boufal – Benzia
Nice : Cardinale – Pied, Bayasse, Genevois, Ricardo – Seri, N. Mendy, Hult – Ben Arfă – Germain, A. Mendy
Victorie Lille, 1 solist, cota 1.85 la SportingBet .

Ambele marchează, cota 2.12 la Winmasters .

Total goluri, peste 2,5, cota 2.25 la NetBet.

Total goluri Nice, peste 0,5, cota 1.62 la casa de pariuri online NetBet .

Yassine Benzia marcator, cota 3.15 la Unibet .

Leave a Reply