Avancronici fotbal: Ligue 1 – FC Nantes vs AS Saint-Étienne

 Este un duel cu tradiție în Franța, în care gazdele nu au mai avut demult un cuvânt de spus. Ultima victorie pentru Nantes în meciurile cu Saint-Étienne datează din octombrie 2008, un 1 la 0. După revenirea în Ligue 1, au fost 4 victorii pentru ASSE, una chiar la Nantes și un meci egal, tot pe Stade de la Beaujoire . 

În septembrie 2015, în etapa a 6-a din Ligue 1, Bamba și Robert Beric au adus victoria pentru les verts. Am amintit de Beric, omul de gol grav accidentat și indisponibil pentru acest sezon, ceea ce ne duce direct la achizițiile făcute în această perioada.  

Goluri multe azi intre Nantes si St Etienne? Pariaza aici si ai garantat cele mai bune cote!

Saint-Étienne se află doar pe locul 7 mai ales din cauza absenței lui Beric, iar conducerea clubului a adus un înlocuitor în persoana norvegianului Alexander Soderlund. La 28 de ani atacantul adus de la Rosenborg are experiență atât în cupele europene cât și la nivel de echipă națională și cred că este un transfer foarte bun. Presa mai anunță un atacant pe lista de transfer, în persoana marocano-olandezului Oussama Tannane de la Hercles Almelo .

soderlund

Nantes s-a mișcat și ea pe piața transferurilor. Lucas Deaux a plecat în Belgia la La Gantoise, dinspre Jupiler League venind belgianul Guillaume Gilet de la Anderlecht . Este vizat pentru un transfer urgent și Mbwana Samatta de la TP Mazembe.  Tanzanianul are 24 de ani și este câștigător al Ligii Campionilor Africii și are un bilanț excelent în 2015, 19 goluri în 34 de meciuri. La Nantes exista însă și posibilitatea schimbării antrenorului. Michel Der Zakarian, care este suspendat pentru meciul de azi, nu îl mulțumește pe președintele Waldemar Kita. Acesta consideră – și are dreptate, că echipa nu progresează de doi ani încoace și i-a dat tema de gândire antrenorului asupra modului în care vor depăși momentul actual : împreună sau separat. Waldemar Kita a negat discuțiile cu Makelele, ajuns deja la Monaco, dar nu a spus nimic despre posibilă întâlnire avută cu Paul Le Guen, liber de contract din noiembrie anul trecut.  

Vrei pariuri speciale, pe cornere, cartonase, marcatori? Pariaza la agentia ta preferata, acum si online!

Dacă acum două zile v-am vorbit pe scurt despre inginerul în robotică și omul de afaceri care o conduce pe Le Havre sa il prezentăm și pe cel care este omul forte pentru “les canaris”. Waldemar Kita este un om de afaceri franco-polonez implicat în industria optică, el fiind optician de profesie . Firma sa, Cornéal, fondată în 1987 a ajuns una dintre cele mai importante în lume pe piața lentilelor și accesoriilor destinate operațiilor oftalmologice, in special pentru cele de cataractă.  Kita a vândut firma pentru 180 de milioane de euro, dar este implicat în continuare în oftalmologie și în medicina estetică.  Ciudate situații nu, asta din punctul de vedere al publicului din România învățat numai cu oameni “deosebiți” implicati în fotbal …  Eu cred că este ultimul meci pentru Der Zakarian la Nantes și din cauza eliminării de la meciul cu Lyon de pe 1 decembrie, îl va vedea din tribune. Tot în tribune sunt așteptați doar 25.000 de spectatori deși organizatorii sperau să depășească 32.000 – lipsesc fanii oaspeților, iar jocul gazdelor nu este deloc atrăgător.

Les Canaris abordează partida cu un lot aproape complet, lipsind doar Valentin Rongier, Wilfried Moimbé și Emiliano Sala. Guilaume Gillet poate debuta azi el fiind inclus pe lista de 18 jucători comunicată de către club. Sunt apți și gata “de lupta” portarii Remy Riou și Dupé, fundașii Koffi Djidji, Vizcarrondo, Lorik Cana, Sabaly, Dubois și Ermir Lenjani, mijlocașii Alejandro Bedoya, Gillet, Birama Touré, Gomis, Thomasson și brazilianul Adryan precum și atacanții Yacine Bammou, Audel, Jules Iloki și Sigthorsson. Sunt doi internaționali albanezi la Nantes – Cana si Lenjani și cu siguranță vor fi adversarii României la EURO. 

În acest condiții merită să pariați și să urmăriți meciul live, opțiune disponibilă aici .

n roux
Pentru oaspeți, care vin după un meci modest în cupă contra celor de la Raon l’Etape, situația lotului este mai complicată. Florentin Pogba, Ismăël Diomandé, Romain Hamouma și Kévin Monnet-Paquet au revenit după accidentări, dar lipsesc François Clerc, Benoït Assou-Ekotto, Jean-Christophe Bahebeck și Loïc Perrin. Lotul deplasat îi include pe Stéphane Ruffier, Kévin Theophile-Catherine, Florentin Pogba, Jonathan Brison, Moustapha Bayal Sall, Jérémy Clement, Benjamin Corgnet , Valentin Eysseric, Fabien Lemoine, cu o linie ofensivă care arată foarte bine formată din Nolan Roux , Neal Maupay , Romain Hamouma, Kévin Monnet-Paquet și Alexander Soderlund.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei!

Meci nul, X solist, cota 2.98 la Winmasters .

Ambele marchează, cota 2.15 la casa de pariuri online NetBet .

Alexander Soderlund marcator, cota 4.30 la Unibet .

Leave a Reply