Avancronici fotbal : Jupiler Pro League – FC Bruges vs Royal Mouscron-Péruwelz

Michel Preud’homme declara acum câteva zile că echipa sa are șanse mai mari decât anul trecut pentru a câștiga campionatul. Un prim pas trebuie făcut azi, în meciul cu Mouscron, Bruges având șansa să urce pe primul loc cel puțin până la duelul de mâine dintre Gent/La Gantoise și Anderlecht.

Mizati pe aceasta partida in varianta live, cotele sunt excelente!

Aflată pe poziția a treia la 3 puncte de liderul La Gantoise, FC Bruges întâlnește un adversar care le-a luat 3 puncte în turul campionatului. Raportat la bilanțul de anul trecut, două victorii cu 4 la 1 și 3 la 0, vorbim desigur și de o dorinta de revanșa.

Fără mari schimbări în lot, Bruges are prima șansă în fața echipei de pe locul 14. Noul sosit de la Angers, portarul Ludovic Butelle va beneficia de sfaturile unui fost portar de mare clasă în persoana lui Michel Preud’homme, dar cel putin azi va fi rezerva. În vizorul lui Bruges se află și Denis Rakels, atacantul leton de la Wisla Cracovia. Echipa Blauw en Zwart a pierdut totuși un om important în persoana spaniolului Victor Vazquez. El Gitano, așa cum este poreclit spaniolul, a semnat cu echipa mexicană Cruz Azul. Pe Jan Breydelstadion, Bruges a clacat cu Anderlecht, dar în afara acestui meci vorbim despre 9 victorii în 9 partide jucate pe teren propriu .

Royal Mouscron abordează partida de azi după o serie de 4 înfrângeri la rând, 2 în deplasare – Genk și Liege și 2 pe teren propriu cu Beveren și Charleroi. Tânărul fundaș român Cristian Manea și-a câștigat locul de titular și va fi prezent la Bruges. În perioada de pauză au venit doi atacanți, francezul Kevin Tapoko de la Louvain și argentinianul Valentin Viola împrumutat de la Sporting Lisabona. Lipsesc pentru acest meci doi oameni de baza în defensivă, sârbul Nikola Gulan în banda stânga și Thibaut Peyre în banda dreaptă. Au revenit tânărul mijlocaș format la Lille, Julien Michel și mijlocașul central David Hubert.

Iată și primul 11 pentru cele două echipe:
FC Bruges : S. Bruzzese – T. Meunier, B. Engels, S. Denswil, D. De Fauw – T. Simons, Claudemir, H. Vanaken – J. Izquierdo, J. Vossen, L. Refaelov.

Mouscron : Vagner – C. Manea, T. Mézague, E. Dautovic, M. Oussalah – F. Marquet, L. Vaccaro, T. Dingome – F. Maciel, M. Scepovic, F. Markovic.

Ambele marchează, cota 2.00 la Sportingbet.

Victorie Bruges și ambele înscriu, cota 2.50 la NetBet.

Jose Izquierdo marcator, cota 2.48 la Unibet.

Leave a Reply