Avancronici fotbal : Cupa Ligii, Franța – Toulouse FC vs Olympique de Marseille

Este un meci dificil, cu miza pentru ambele echipe și care mă obligă deja să vă dau un pont. Toulouse joacă pe 16 ianuarie, sâmbătă cu PSG – Toulouse va marca, Toulouse trebuie să înscrie goluri, să facă un meci bun/frumos contra parizienilor, iar cotele vor evolua în consecință. Nu ezitați să mizati deja de acum și pe acest meci.

Acum să scriem și avancronica și să încercăm să aducem împreună bani în cont .

TFC are o serie incredibilă de meciuri în zilele următoare – azi în Cupa Ligii cu OM, sâmbătă cu PSG și apoi un meci cu Monaco ! Sambata are loc și inaugurarea stadionului, modernizat pentru EURO 2016. 33.000 de locuri vor fi disponibile, față de doar 45% din capacitate până acum – 21.000 de locuri . Pentru partida cu Marseille sunt așteptați circa 15.000 de fani, Stadium Municipal beneficiind de ultimele verificări și eventuale retușuri înainte de marea inaugurare. Peste 350 de personalități au fost invitate, iar lor li se adaugă și vedetele de la PSG care vin pentru partida programată pentru etapa a 21-a din Ligue 1. Tribuna Nord a stadionului va primi numele Just Fontaine, o retrospectiva a celor mai importante meciuri din istoria stadionului va fi difuzată pe ecrane gigant, iar un mega foc de artificii este programat la final . Daca afla cei de la ISU …

tfc inaug
Mobilizarea este la cote maxime în Toulouse în conformitate cu sloganul orașului “Per Tolosa totjorn mai” – pentru Toulouse, mereu mai mult . Meciul cu OM are locul sau atât pentru public cât și în planurile fotbaliștilor. Este o șansă de calificare în semifinalele Cupei Ligii care nu trebuie ratată în condițiile unui sezon cu probleme și cu o clasare pe poziția a 18-a la momentul actual. Logic ar fi ca TFC să se concentreze pe meciul de campionat, dar când intanesti PSG, situația este cam clară …

Pentru Marseille, doar locul 11 în Ligue 1, Cupa Ligii sau Cupa Franței rămân, cel puțin pe hârtie, obiective clare și care pot salva oarecum sezonul – o finală cu PSG este oricum “end of the game”. Să vrei să câștigi este una, să poți și să ai cu ce este altceva – voi, aveți ponturile noastre, biletul zilei !

OM

Pentru antrenorul Michel situația este foarte grea. OM abordează meciul fără fundașii Nkoulou și Rekik, suspendați, Dja Djédjé, Cabella, Alessandrini, Barrada, Ocampos, De Ceglie, Diaby și Mendy, accidentați . Lass Diarra nu este la nivel maxim, având două nopți nedormite din cauza unor probleme stomacale. În lot se află jucători tineri și de la echipa secundă precum Zambo Anguissa, Maxime Lopez, Jeremie Porsan sau Julien Da Costa . Pentru acest meci, de partea oaspeților este statistica care ne spune că Marseille nu a mai pierdut pe terenul lui TFC din februarie 2007 și bilanțul bun în deplasare din acest sezon.

tfc jucatori

Gazdele au o serie de 5 meciuri fără înfrângere și nu pot conta pe fundașul Kana-Biyik, accidentat, în afara lotului rămânând și Yago, Matheus sau Ninkov. Tânărul portar Alban Lafont, titular în ultimele meciuri de campionat deși este născut în 1999, va fi înlocuit de Ali Ahmada în acest meci, iar Ben Yedder ar putea fi rezervă . Iată primul 11 pentru cele două echipe :
Toulouse : Ahamada – Somalia, Diop, Tisserand, Moubandjé – Akpa-Akpro, Blin, Doumbia – Trejo – Braithwaite, Pesic.
Marseille : Pelé – Manquillo, Rolando, Sparagna, Alphousseyni Sané – Lucas Silva, Romao, Diarra – Isla, Batshuayi, Nkoudou.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei

Ambele marchează, cota 1.66 la SportingBet .

Meci nul , X solist, cota 3.30 la Winmasters .

Batshuayi marcator, cota 2.70 la Unibet.

Mauricio Isla marcator, cota 17.25 la NetBet .

Victorie Toulouse, 1 solist, cota 2.25 la casa de pariuri online NetBet .

Leave a Reply