Avancronici fotbal : Cupa Ligii, Franța – Football Club des Girondins de Bordeaux vs FC Lorient

Bordeaux are o perioada bună după o lungă serie gri cu accente de negru . Willy Sagnol a reușit să găsească variantele corecte atât tactic cât și ca oameni trimiși în teren și echipa a ajuns la serie de 7 partide fără înfrângere. Meciul din sferturile Cupei Ligii le aduce un adversar care are evoluții bune, dar s-a cam încurcat în transferuri și are o serie de probleme medicale la nivelul lotului .

lorient

Lorient s-a “trezit” cu Lamine Koné revenit din Anglia, jucătorul neajungând la înțelegere cu Sunderland, club care a fost refuzat și de un alt jucător al echipei, Lamine Gassama. Koné a petrecut 10 zile în Anglia, dar situația s-a schimbat în mod ciudat și internaționalul ivorian a revenit în Franța. El nu s-a putut antrena în această perioada, iar pentru moment nu poate evolua, clubul breton intenționând să ceară daune echipei engleze – nu l-au putut folosi pe jucător în meciurile cu Tours și Rennes și va absenta și la Bordeaux . In aceste conditii transferul fundasului Rose de la Lyon a ramas nefinalizat. Lorient nu se poate baza nici pe atacanții Benjamin Moukandjo și Majeed Waris, oameni de baza în ofensivă echipei lui Sylvain Ripoll. Sunt touși și vești bune pentru că revin Wesley Lautoa, Maxime Barthelmé, Moryké Fofana și Marvin Gakpa, ultimii doi putând fi soluții în atac alături de Benjamin Jeannot in cazul in care antrenorul ii considera apti de joc.

plasil

Bordeaux a confirmat plecarea lui Henri Saivet, Newcastle urmând să plateasca 5 milioane de lire pentru mijlocașul franco-senegalez. Se prefigurează încă un transfer, Sagnol anunțând că portarul Carasso va prelua banderola de căpitan de la Lamine Sané. Fundașul de 28 de ani este vizat de Beșiktaș. În ultimele meciuri jocul echipei Marine et Blanc a căpătat consistență, iar sistemul tradițional 4-3-3 a revenit cu succes. André Poko a revenit în bandă dreapta, Clément Chantôme a făcut cuplu în centrul defensivei cu Yambere, Sané sau Guilbert, iar Henri Saivet și Nicolas Maurice-Belay s-au înțeles perfect cu Plasil. Cehul a fost nominalizat și în echipa etapei dupa victoria de la Montpellier și se pare că “Jaro” este din nou în formă . Ofensiva s-a mișcat și ea bine cu un trio format din Khazri, Diabaté și Rolan. De pe bancă vin soluții prin Enzo Crivelli, Thomas Touré , Valentin Vada, Ounas sau Abdou Traoré. Pe picior de plecare ar fi și Khazri, Celta Vigo oferind 6 milioane de euro, dar sincer cred că și echipa și jucătorul așteaptă o oferta din Anglia . Problemele medicale nu ii ocolesc nici pe “girondins”, Lefebvre, Gajic, Maulun, Pablo, Pallois, Sertic si Poundjé fiind accidentati sau in recuperare. Chantôme si Diabaté sunt in program separat de pregatire.

Profitati de ocazie si de ofertele excelente si urmariti partida live .

Iata cele doua loturi anuntate pentru meciul de azi :
Bordeaux : Carrasso, Bobe – Contento, Guilbert, Sané, Yambéré, Ambrose – Khazri, Maurice-Belay, Ounas, Plasil, Poko, Traoré, Vada – Crivelli, Jussiê, Rolan, Touré.
Lorient : Lecomte, Chaigneau – Paye, Touré, Karamoko, Bellugou, Guerreiro, Le Goff – Fofana, Mesloub, Ndong, Mulumba, Abdullah, Jouffre, Philippoteaux, Lavigne – Jeannot, Traoré

Bordeaux se califică, cota 1.43 la NetBet.

Victorie Bordeaux , 1 solist, cota 1.90 la Winmasters .

“Jaro” Plasil marcator, cota 5.95 la casa de pariuri online NetBet.

Total goluri Lorient, peste 0,5, cota 1.57 la Unibet .

Leave a Reply