Avancronici fotbal : Cupa Ligii, Franța – EA Guingamp vs Lille OSC

Lille se deplasează la Guingamp cu scopul de a confirma forma bună în care se află și cu șansa unei calificări în semifinalele Cupei Ligii. 5 victorii și 2 meciuri nule au nordiștii în ultimele 7 meciuri, iar obiectivul în campionat pare realizabil . Sapte semifinale si trei finale ( cu Bastia, Nice si Rennes) are Frédéric Antonetti care trebuie să strângă minim 9 puncte peste primul loc retrogradabil, ceea ce pare să îi dea antrenorului un impuls să se concentreze asupra meciurilor de cupă. 

Un campionat tare, cum este cel francez, merita cote pe masura! Cele mai tari cote le gasesti doar aici!

În momentul actual distanța este de 5 puncte față de Toulouse și … Guingamp, adversarul de azi. Bretonii se află pe poziția a 19-a în Ligue 1 și cred că sunt preocupați mai curând de meciurile din campionat cu Nantes și Bastia . Este totuși o șansă mare de a trece în penultimul tur al Coupe de la Ligue. Pentru Lille programul este tot unul dificil cu meciuri la Bordeaux, Marsilia și “oaspeți” precum Troyes și Caen .

losc

Les Dogues nu se pot baza pe Obbadi, suspendat și Maiganan și Basa, accidentați. Gungamp nu se va baza pe fundașii Franck Hery și Reynald Lemaître, închizătorul Julien Cardy, tânărul mijlocaș Ludovic Blas, atacanții Mana Dembélé și Nill De Pauw. În lot este prezent atacantul Mevlüt Erding, împrumutat de la Hanovra și care speră să se relanseze pe tărâmuri bretone pe care le cunoaște foarte bine după perioada de la Rennes .

erding

Meciul se desfășoară la o oră oarecum neobișnuită, 18:45, ora Franței, motivul fiind televizarea pe canalul France 4, post public axat pe emisiuni pentru tineret. Pare un motiv în plus ca partida să se “întindă” spre ora de maximă audiență, pont pe care mi-l asum în acest context.

Dacă vreți să urmăriți meciul în direct și să profitați și de ofertele excelente live, iată și protagoniștii:

Guingamp : Jonas Lössl – Jérémy Sorbon, Christophe Kerbrat, Dorian Lévêque, Jonathan Martins Pereira – Younousse Sankharé, , Moustapha Diallo – Nicolas Benezet, Jimmy Briand, Yannis Salibur – Mevlüt Erding
Lille : Vincent Enyeama – Sébastien Corchia, Djibril Sidibé, Renato Civelli, Adama Soumaoro – Rio Mavuba – Florent Balmont, Marvin Martin, Éric Bauthéac, Sofiane Boufal / Rony Lopes – Yassine Benzia

Ponturile zilei la pariuri

Meci nul X solist, cota 3.05 la Unibet .

Mevlüt Erding marcator, cota 3.40 la casa de pariuri online NetBet .

Se califică Lille, cota 2.05 la NetBet .

Cum se va decide meciul, gazdele câștigă după lovituri de departajare, cota 11.00 la Winmasters.

Cum se va decide meciul, oaspeții câștigă după lovituri de departajare, cota 11.00 la Winmasters .

Leave a Reply