Avancronici fotbal : Cupa Italiei : AC Milan vs Carpi FC

Este un meci în sferturile Cupei Italiei, care are, teoretic o favorita clară. Nu este cazul să căutăm si sa comparăm cele două echipe, Milan fiind de departe echipa care are prima șansă. Totul depinde însă de situația actuală din club, de problemele pe care le au antrenorul si jucatorii și de faptul că micuța Carpi are deja un meci nul în palamres în fața milanezilor. A fost 0 la 0 pe 6 decembrie 2015, acesta fiind doar unul dintre rezultatele slabe care sunt puse în cârca antrenorului Sinisa Mihajlovic.

sinisa m

Marcello Lippi și Silvio Berlusconi au avut deja discuții privind viitorul echipei rossonero, presa venind și cu o altă știre “tare”. Antonio Conte este vizat pentru postul de antrenor, cu un salariu anual de 4 milioane de euro, dar exista și pista, mai credibilă, cu Eusebio Di Francesco. Milan vine după un meci egal contra Romei. Donnarumma, Boateng, Bonaventura ( o repriză), Kukca ( cu limite tehnice greu de depășit la 28 de ani) și De Sciglio au fost singurii jucători care au arătat ceva pe teren, Zapata, Romganoli sau Bertolacci au dezamăgit la fel ca și Mihajlovic care a venit cu o schemă 4-4-2 care nu a oferit nimic și a evitat să facă schimbări atunci când se impuneau .

bacac bonav
Pentru meciul de azi sunt șanse să revedem cuplul de fundași centrali Alex-Romagnoli, în defensivă fiind convocați și Calabria, Abate, De Sciglio și tânărul Stefan Simic care poate evolua atât în centru cât și banda dreapta. În linia de mijloc sunt disponibili Bertolacci, Bonaventura, De Jong – dezamăgitor olandezul în acest sezon, argentinianul Josè Mauri, Kucka, Montolivo și Poli. În atac revine Balotelli alaturi de Bacca, Niang, Boateng și Honda.

pasciuti
Carpi este una din echipele cu cel mai slab atac din Serie A, alaturi de Hellas Verona, Palermo și Genoa. În acest context nu pot să înțeleg cum a pierdut Udinese meciul din etapa trecută în fața unei echipe care i-a avut în ofensivă pe nigerianul Mbakogu și pe Lasagna … Jerry Mbakogu, om de bază sezonul trecut, golgeter chiar, are un an slab, iar pentru meciul de azi este suspendat. Matteo Mancosu a fost transferat în aceste zile și este în lot, iar oamenii care pot pune probleme Milanului sunt fundașii Zaccardo și Simone Romagnoli, omul de bandă stânga, Gabriel Silva și mijlocașii Letizia, Pasciuti, Di Gaudio, Lollo și ex-juventinul Luca Marrone. Față de echipa care a eliminate-o pe Fiorentina lipsesc “vârfurile” Boriello și Ryder Matos, formula fiind în rest identică.

Victorie Milan și sub 3,5 goluri, cota 1.91 la Winmasters .

Giacomo Bonaventura marcator, cota 3.45 la NetBet .

Milan câștigă fără să primească gol, cota 2.12 la Unibet .

Leave a Reply