Avancronici fotbal : Cupa Greciei – PAOK vs AEL Kalloni

Este o nouă seară în care avem spectacol la Poarta 4. Nu va grăbiți să plecați spre vreo locație din oraș care are acest nume ( știu sigur “porți” prin București și Constanța), instalați-vă comod în fotolii și urmăriți live partida de fotbal dintre PAOK Salonic și Kalloni. “La Thyra 4”, “Gate 4” sau mai simplu “Poarta 4” este grupul de fani care face spectacol la fiecare meci jucat de PAOK . Astăzi, PAOK are nevoie de susținere pentru că în meciul tur, jucat în insula Lesbos, Kalloni a câștigat cu 2 la 1. Echipa aflată pe ultimul loc în campionat, cu cea mai slabă defensivă și doar 11 goluri înscrise în 17 meciuri, s-a trezit în cupă și ne-a adus aminte de anii trecuți când reușea clasări bune în zona de mijloc a clasamentului.

thyra 4
În cele 6 meciuri jucate până acum între cele două echipe, din 2013 încoace, s-au marcat 22 de goluri, PAOK încasând mereu măcar un gol de la adversari, care le-au stricat și debutul în sezonul 2014-2015 cu un meci nul, 1 la 1, chiar pe Toumba . Nici sezonul actual nu este unul prea reușit pentru dikefalos, care în ciuda sumelor mari cheltuite pe transferuri, a prezenței lui Frank Arnesen ca director sportiv, a lui Dimitar Berbatov în atac și a lui Igor Tudor pe bancă, nu se află decât pe locul 4 în campionat, la 22 de puncte de liderul Olympiakos, la 8 puncte de Panathinakos și 7 față de AEK .

Nu ratati sansa de a urmari partida si de a paria live pe acest meci !

Konstantinidis, Kitsiou, Tziolis, Berbatov sau Robin Olsen sunt fie ieșiți din formă, fie accidentați, portarul Olsen,adus ca viitorul număr 1 al Scandinaviei fiind foarte popular pe youtube pentru gafele sale . Bulgarul Berbatov are doar 3 goluri și două accidentări… Echipa se bazează pe Garry Rodrigues, un jucător extrem de rapid și util în banda dreapta și pe Robert Mak, slovacul trecut pe la Manchester City reușind să marcheze inclusiv în victoria frumoasă, dar inutilă, cu Dortmund . Portughezul Miguel Vitor – ex Benfica și grecul Tzavellas sunt oamenii de bază în defensivă cu bosniacul Cimirot având prestații bune în fața lor. Fundașul dreapta Skondras rămâne la 25 de ani doar o mare speranța. Albanezul Ergys Kaçe, un jucător extrem de talentat, pătimește încă pentru pozele în care era îmbrăcat în tricoul UCK – armata de eliberare din Kosovo și chiar dacă este folosit în meci pare să îi ducă dorul lui Tzandaris, jucător plecat la Olympiakos . Omul care a aratat constanța în joc este atacantul Stefanos Athanasiadis, un golgeter veritabil, care a preluat și banderola de căpitan.

meci tur
“Sardelele” de la Kalloni – ciudată opțiune de supranume pentru un club care a avut de ales între steme cu zeul Apollo și și-a schimbat culorile din cauza unei erori de imprimantă ! – vin cu un lot modest, fără nume cunoscute. Golurile victoriei cu 2 la 1 din meciul tur au fost reușite de mijlocasul Georgiu și de fundașul central Anastasiadis, care este și căpitanul echipei. Se mai remarca atacantul grec Georgios Manousos, mijlocași Nikolaos Kaltsas și Paul Keita – un sengalez trecut pe la Benfica Lisabona, fundașul Nigerian Ukah – ex Reggiana, QPR, Widzew Lodz, un alt nigerian trecut prin Italia, Daniel Adejo și portarul maltez Andrew Hogg, om cu peste 40 de selecții la echipa națională.

Ambele marchează, cota 1.85 la SportingBet.

Total goluri Kalloni, peste 0,5, cota 1.72 la Unibet.

PAOK câștigă și ambele marchează, cota 2.30 la NetBet .

Stefanos Athanasiadis, marcator

Dimitar Berbatov marcator, cota 1.65 la casa de pariuri online SportingBet.

Leave a Reply