Avancronici fotbal : Cupa Greciei – Panionios FC vs PAOK Salonic

Este un meci extrem de interesant și important pentru ambele echipe. În faza sferturilor de finală din Cupa Greciei se află echipe puternice, inclusive marile nume ale campionatului. Panionios și PAOK ne oferă un duel între dezamăgirea acestui sezon, echipa din Salonic și supriza plăcută, clubul din suburbiile Atenei.

Aveți aici partida în direct, pariu 100% fără risc și aplicație pentru iphone!

Panionios este destinația ideală pentru orice jucător care vrea să își relanseze cariera. Fără un buget remarcabil, cei de la Panionios reușesc să strângă fotbalisti de valoare și să descopere tineri jucători, rezultatele bune impresionând până acum. Locul 6 în campionat, la doar 5 puncte de PAOK, atenienii oferă o imagine neașteptată într-o Super League cosmopolită, așa cum o știm. Echipa lui Marinos Ouzounidis se bazează în primul rând pe jucători greci, cu doar doi fotbalisti străini, Karim Ansarifard (Iran) și Leonardo Villalba (Argentina). În lot s-a mai aflat și camerunezul Olivier Boumal, transferat la mult mai galonata și bogata, Panathinakos.

Se remarcă câțiva jucători extrem de talentați, descoperiți practic de către club. Mijlocașul ofensiv Anastasios Bakasetas (n.1993), fundașul central Spyros Risvanis ( n. 1994)- face un cuplu excelent cu Chatzisaias , fundașul dreapta Valentinos Vlachos (n. 1992), mijlocașul central Manolis Siopis (n.1994), atacantul Karamanos, portarii Sokratis Dioudis și Nikolaos Papadopoulos sunt sportivii care au fost lăudați în presa greacă și au evoluții excelente în acest sezon. Ei sunt completați de fotbaliști cu experiență precum căpitanul Panagiotis Korbos sau Vangelis Ikononmou. De reținut este formă bună a iranianului Ansafarid, golgeter alături de Bakasetas.


Despre PAOK am vorbit des pe site-ul SUPERPONT, echipa având un sezon complicat în ciuda transferurilor și investițiilor făcute. În ultima etapă echipa pregătită de Igor Tudor a pierdut cu AEK, 1 la 0, iar Dimitar Berbatov a confirmat că trece printr-o perioada execrabilă. Intrat în joc în minutul 46, atacantul care are doar 4 goluri înscrise în acest sezon, a ieșit în evidență doar prin cartonașul roșu încasat. Singurul lucru bun în aceste zile este faptul că au scăpat de gafeurul portar Robin Olsen și se pot baza din nou pe jucători buni între buturi precum Panagiotis Glykos , accidentat pentru moment și Markos Vellidis, dublat de tânărul Marios Siabanis (n. 1999). Va cam dați seama la ce nivel era Olsen dacă l-au transferat la FC Copenhaga în condițiile în care Glykos este indisponibil …

Profitați de un bonus exclusiv și de cotele excelente la live!

În actuala ediție de campionat PAOK a câștigat cu 2 la 1 în fața lui Panionios, meci jucat la Salonic pe 6 decembrie  – scorul a fost egal până aproape de final, victoria fiind adusă de fundașul Tzavellas.  PAOK se afla la Atena de sambata, pregatind cu mare atentie meciurile cu AEK si Panionios, lucru valabil zic eu doar pe hartie …  Returul partidei de azi are loc pe 11 februarie.

Meci nul, X solist, cota 3.10 la casa de pariuri online Sportingbet.

Șansă dublă, 1 sau X, cota 1.50 la Unibet.

Victorie Panionios la 1 gol, cota 4.15 la NetBet.

Leave a Reply