Avancronici fotbal : Cupa Greciei – Panathinaikos vs Atromitos FC

 

Este un meci interesant cu două echipe aflate în derivă și cu rezultate mult sub așteptări.

În cazul celebrei Panathinaikos lucrurile sunt simple. Imaginați-vă cum este să transferi un fotbalist precum Michael Essien și să nu îl vezi jucând decât 4 meciuri în primele 15 etape – a ajuns la 9 partide acum ghanezul, cu 780 de minute jucate … Deja acesta ar fi rezumatul perfectul pentru sezonul actual. Pana are mulți jucători talentați, multe așteptări și speranțe și multe decepții. Sezonul a debutat practic cu un fiasco în plan European – meciurile cu FC Bruges și Qabala. Antrenorul Giannis Anastasiou a fost demis după 2 ani și jumătate la conducerea echipei, iar “combinația” cu Stramaccioni nu înseamnă decât locul 3 în campionat. Este ceva foarte diferit de planul care presupunea un duel strâns cu Olympiakos. Essien are probleme medicale, a devenit foarte „fragil” și este o mare problemă în momentul de față din cauza salariului . Fundașul Jens Wemmer este o altă achiziție proastă. La 30 de ani, germanul are experiență într-unul din cele mai puternice campionate din lume, Bundesliga, dar campionatul grec l-a cam depășit…

Plasati-va pronosticul aici – aveti meciul in direct, bonus la deschiderea contului si aplicatie pentru iphone!

Există și aspecte pozitive la Panathinakos precum portughezul Zeca, care din 2011 încoace își face treaba bine și fără “zgomot” pentru verzi. A fost adus la început de 2016 și unul dintre cei mai talentați jucători din campionat, camerunezul Olivier Boumale, remarcat la Panionios. Golurile, pasele decisive și driblingurile sale vor conta, jucătorul fiind unul dintre “produsele” bune ale celor de la Saint-Etienne, pierdut inexplicabil prin Grecia.
Probleme financiare sunt în continuare al ordinea zilei, iar doi jucători foarte buni, atacantul Nikolaos Karelis și mijlocașul Sotiris Ninis fiind vânduți, primul la Genk, al doilea la Charleroi.

Oaspeții de azi se bazează pe Traianos Dellas, aflat pe banca echipei din luna noiembrie – este dornic să șteargă imaginea creată prin demiterea de la AEK. Este un sezon greu pentru Atromitos, care după eliminarea din cupele europene în față turcilor de la Fenerbahce a clacat și în campionat. Au apărut deja mai mulți tineri în echipă, Dimitrios Limnios – născut în 1998, Bastakos sau Barkas care alături de Anthony Le Tallec, Nikolaos Lazaridis, Stefani Napoleoni sau argentinianul Fernando Godoy au reușit să încheie anul 2015 cu două victorii. Ultimele meciuri au însemnat însă doar două remize, cu Platanis și Hanthi, plus un eșec cu Giannina. Atromitos este considerată în presă greca cea mai mare decepție a sezonului, iar francezul Anthony Le Tallec, transferul cel mai important din istoria clubului, intră și el în topul dezamăgirilor. Le Tallec este indisponibil pentru meciul de azi.

Profitati de bonusurile exclusive, de live-video si de cotele excelente la live!

Cele două echipe s-au întâlnit în luna noiembrie în campionat, victorie Până în deplasare cu 2 la 1. De notat că în sezonul trecut Atromitos și Panathinaikos s-au întâlnit de 4 ori, fiecare câștigând partidele jucate pe teren propriu, câte două meciuri, cu același scor 2 la 0!

Ambele marcheaza, cota 2.60 la NetBet.

Victorie Panathinakos, cota 1.42 la Unibet.

Total goluri Atromitos, peste 0,5, cota 2.10 la Sportingbet.

Leave a Reply