Avancronici fotbal : Cupa Franței – Paris SG vs Toulouse FC

Antrenorii de la Toulouse și PSG s-au despărțit cu un amical ”à bientôt” după partida de campionat de sâmbătă și se reîntâlnesc azi la Paris. Clubul din “la ville rose” pare să aibă o misiune imposibilă, dar partida de Ligue 1 ne-a arătat că parizienii nu pot câștigă fără să depună un real efort – să mai adăugăm și discuțiile despre arbitraj … Ibrahimovic &Co au avut parte de un nou meci difcil la Toulouse după cel din Cupa Ligii cu Lyon.

Meciurile celor de la PSG devin tot mai interesante pentru pariori – aveti aici partida in direct si cele mai bune cote la live.

Pentru Toulouse, meciurile cu Marseille și PSG au demonstrat că echipa nu merita să se afle în zona roșie a clasamentului din Ligue 1. “Les violets” s-au aparat bine în partida cu parizienii, dar au beneficiat și de un joc modest făcut de Cavani sau Ibrahimovic. Ben Yedder sau Braithwaite, susținuți de Oscar Trejo au ratat ocazii mari și pot să regrete faptul că nu obținut măcar o remiză. În momentul de față însă prioritar este meciul de campionat cu Monaco, considerat de antrenorul Dominique Arribagé, drept cel mai important din această săptămâna. Tisserand, Somalia sau Diop nu au făcut deplasarea la Paris. Tânăra vedetă, portarul Lafont, va lăsa și el locul între buturi pentru Goiecoechea sau Vidal. Lipsesc și mijlocașul Zinédine Machach și fundașul Jean-Armel Kana-Biyik, care este recuperatemedical dar se pregateste pentru partida cu Monaco. Va reveni Yago în defensivă, iar Ben Yedder va fi înlocuit de Pesic.


Laurent Blanc nu se poate baza pe Marquinhos, Verratti și Pastore, accidentați, iar Trapp și Thiago Silva au zi de pauză și odihnă. Sirigu va fi titular între buturi, iar Di Maria, Cavani și Augustin vor fi titulari în atac. Iată și lotul complet convocat de antrenorul parizienilor : Augustin, Aurier, Cavani, David Luiz, Di Maria, Douchez, Ibrahimovic, Kimpembe, Kurzawa, Lavezzi, Lucas, Matuidi, Maxwell, Ongenda, Rabiot, Sirigu, Stambouli, Thiago Motta și Van der Wiel. Calendarul celor de la PSG este extrem de încărcat. Urmează meciuri dificile, la Angers pe 23 ianuarie, din nou cu Toulouse, dar în Cupa Ligii pe 27, pe 31 deplasare grea la Saint-Etienne, pe 3 februarie meci cu Lorient și pe 7 februarie deplasare la Marsilia …
Un posibil prim 11 este următorul:
Paris SG : Sirigu – van der Wiel, Aurier, Kimpembe, Kurzawa – Rabiot, T. Motta, Matuidi – Di Maria, Cavani, Augustin.
Toulouse : Goicoechea – Ninkov, Yago, Spajic, Moubandjé – Akpa Akpro, Bodiger, Doumbia – Regattin – Braithwaite, Pesic.

Ambele marchează și peste 2,5 goluri, cota 2.15 la NetBet.

Ezequiel Lavezzi marcator, cota 2.05 la Sportingbet.

Ambele marchează, cota 2.00 la Unibet.

Leave a Reply