Avancronici fotbal : Cupa Franței – GFCO Ajaccio – EA Guingamp

Totul merge bine pentru corsicani care întâlnesc azi o echipă cu care se luptă pentru evitarea locurilor retrogradabile. 5 puncte avans au cei de la Ajaccio față de “zone rouge” acolo unde bretonii ocupă poziția a 18-a, prima care duce spre Ligue 2.

Si voua trebuie sa va mearga bine, no? Nu uitati de ponturile noastre si de biletul zilei!

Guingamp s-a plâns în ultima vreme de arbitraj, președintele Bertrand Desplat acuzând deciziile luate în defavoarea echipei sale în 7 partide . Un gol încasat după o poziție afară din joc la Sainte-Etienne, același scenariu la Montpellier la golul lui Ninga, o eliminare în meciul cu Reims, penalty neacordat la Bordeaux și încă 3 sau 4 faze de penalty în meciurile cu Rennes și Marseille, totul a contribuit la situația actuală a celor de la Guingamp.

Aveti aici cote excelente pentru meciurile campionatul Frantei .

Partida de azi are și un aer de revanșa după ce Ajaccio a fost eliminată în Cupa Ligii de către Guingamp și a pierdut și partida din campionat din etapa a șasea. Este “perioada bretonă” pentru GFC, care în etapa viitoare joacă la Rennes, iar pe 6 februarie primesc vizita celor de la … Guingamp. Gazdele de azi sunt neînvinse de 11 meciuri și reușesc să lase în urmă un start dezastruos de sezon. Echipa care se chinuia să marcheze în primele etape din Ligue 1 a reușit să bată și un record în meciul cu Reims. Boutaib a deschis scorul încă din minutul 2, cel mai rapid gol marcat de Ajaccio în prima ligă. Să notăm însă faptul că ultimele două partide au însemnat două remize pentru GFCO, 2 la 2 cu Monaco și 2 la 2 cu Reims. Un atu pentru gazde îl reprezintă formă fizică, excelentă, ceea ce le permite să respecte tactica și să își pună în dificultate adversarii.Daca il credem pe antrenorul Laurey, Ajaccio mizeaza si pe calificarea in faza urmatoare a cupei.

Guingamp are și probleme de efeciv, dincolo de cele de arbitraj. Mijlocașul Nil de Pauw este accidentat, Jimmy Briand are și el ceva probleme medicale, iar portarul Mamadou Samassa este încă în perioada de recuperare. Lucrurile nu se opresc aici pentru că noua achiziție, Mevlüt Erding s-a accidentat chiar la primul meci ca titular. Entorsă la glezna pociorului stâng este verdictul și absent cel puțin în meciul de cupă, este consecința. Younousse Sankharé va lipsi și el azi, mijlocașul defensiv fiind suspendat.


Primul 11 pentru cele doua echipe ar putea fi următorul :
GFC Ajaccio : Goda, Touré, Filippi, Bréchet, Martinez, Youga, Poggi, Djokovic, Larbi, Boutaïb, Mayi.
EA Guingamp : Lossl, Martins-Pereira, Sorbon, Kerbrat, Lemaître, Coco, Mathis, Diallo, Benezet, Privat, Salibur.

Victorie Ajaccio, 1 solist, cota 2.50 la Fortuna.

Ajaccio se califică, cota 1.78 la Unibet.

Ambele marcheaza, cota 2.00 la Winmasters .

Gol marcat între minutele 31-45, cota 2.85 la Sportingbet.

Șansă dublă, 1 sau X, cota 1.39 la NetBet.

Leave a Reply