Avancronici basket : NBA – Chicago Bulls vs Washington Wizards

Este un meci între două echipe care se află în posturi diferite în conferința de Est . Chicago ocupă poziția secundă, după Cleveland, având 22 de victorii și 13 înfrângeri.

Cel mai spectaculos campionat de baschet din lume merita cele mai bune cote! Aici le gasesti!

 Bulls au avut o serie excelentă cu 6 victorii cu Toronto, Milwaukee sau Indiana Pacers, încheiată însă cu un eșec în fața Atlantei la 15 puncte diferență. Wizards au o perioada slabă, dar cu o victorie în ultimul meci, 105 la 90 cu Orlando Magics, asta după 3 eșecuri la rând cu Cleveland, Toronto și Miami Heat. 16 victorii cu 19 înfrângeri este bilanțul actual pentru echipa din Washington.

bulls 2

Bulls speră în revenirea lui Joakim Noah în meciul de azi, dar nu pot conta pe Mike Dunleavy . Mirotic, Jimmy Butler, 24 de puncte în ultima partidă, Pau Gasol, Taj Gibson sau Derick Rose sunt însă apți și într-o formă destul de bună .

Meciul este transmis aici unde va recomandam sa pariati live.

wizards

Pariuri pe unul dintre cele mai spectaculoase sporturi le aveti doar la aceasta agentie!

Wizards se bazează pe John Wall – 24 de puncte și 10 pase decisive în meciul cu Orlando, Jared Dudley, Marcin Gortat, Otto Porter – 16 puncte cu Magics, Garrett Temple și Gary Neal. Echipa se confruntă cu o serie de accidentări, Kris Humphries, Nene, Bradley Beal și Alan Anderson fiind indisponibili. Pentru Dejuan Blair va fi game time decision .

Ponturi pariuri pentru biletul zilei

Victorie Bulls, cota 1.28 la Unibet.

Victorie Bulls la 6-10 puncte, cota 4.75 la Sportingbet .

John Wall, sub 21,5 puncte, cota 1.85 la Sportingbet .

Leave a Reply