Avancronici baschet : NBA – Oklahoma City Thunder vs Washington Wizards

Thunders primesc vizita celor de la Wizards in noaptea aceasta la ora 03:00. Thunders urmaresc continuarea seriei de 7 meciuri consecutive in fata propriilor suporteri fara infrangere. Va fi oare asa usor impotriva celor de la Wizards?

thundersOklahoma City Thunder este pe pozitia a3a in conferinta de vest, cu 36 victorii si 13 infrangeri in 49 de meciuri disputate avand un procentaj de castig de 73.5%. Thunders sunt intr-o forma foarte buna, in ultimele 10 meciuri fiind invinsi doar o data  in deplasare la Brooklyn Nets ( 116 – 106 ), insa au castigat celelalte 9 meciuri, unul dintre ele fiind castigat dupa prelungiri  ( 122 la 129 in deplasare la New York Knicks ). Thunders au al 2-lea cel mai bun atac din NBA cu 5363 de puncte, fiind depasiti doar de Warriors ( tot din conferinta de vest ) cu 5519 puncte dar cu un meci in minus.

durant

 

 

 

 

Cel mai bun marcator a celor de la Thunders este Kevin Durant, cu o medie de 28.5 puncte pe meci. In meciul din ultima etapa impotriva celor de la Rockets, Durant a facut un meci fabulos, inscriind nu mai putin de 33 de puncte. De asemenea, in victoria impotriva celor de la New York Kicks, Durant a fost un factor esential pentru Thunders. In meciul cu Knicks, Oklahoma a castigat in prelungiri, scorul la finalul celor 4 sferturi fiind 113-113, asta  si datorita lui Durant care a inscris un numar fabulos de puncte, 44. De asemenea in cele doua meciuri un aport important l-a avut si R. Westbrook, inscriind 26 de puncte impotriva celor de la Rockets si 30 de puncte impotriva celor de la Knicks.

Forma: V V V I V

 

Pariaza pe acest meci LIVE la cele mai bune cote doar la aceasta casa de pariuri online!!!

 

wizardsWashington Wizards este pe pozitia a 10a in conferinta de este, cu 21 victorii si 24 infrangeri in 45 de meciuri disputate, avand un procentaj de 46.7% – meciuri castigate. Forma celor de la Wizards nu este asa de buna, castigand mai putin de jumatate din meciurile jucate pana acum. „Magicienii” isi doresc ca odata cu  victoria din ultimul meci impotriva celor de la Rockets sa inceapa o serie de victorii care sa o propulseze in unul din cele 8 locuri ce duc in play off-uri. Apararea celor de la Wizards lasa uneori de dorit, aproape meci de meci primind minim 105.5 puncte, indiferent de adversar. Nici pe faza de atac nu stralucesc, reusind doar in 2 din ultimele 5 meciuri sa inscrie peste 100 de puncte.

Forma: V I I I V

 

Cea mai buna optiune de Cash Out o gasiti aici!!!

 

Accidentari:

  • Oklahoma City Thunder: Pentru cei de la Thunder, se anunta a fi indisponibili Cameron Payne insa poate sa inceapa sa joace de la meci la meci, in functie de deciziile de meci si a medicului. De asemenea si Andre Roberson este accidentat la genunchi si nu se stie cand poate reveni.
  • Washington Wizards: Pentru cei de la Wizards, Kris Humphries si Alan Anderson sunt indisponibili  pentru o perioada nedefinita, cel din urma e posibil sa reincepe sa joace la mijlocul lunii februarie.

 

Sugestii de ponturi pentru biletul zilei: 

  • Handicap de -7.5 Thunders – Cota 1.65 ( Casa de pariuri online UNIBET )
  • Peste 219.5 – Cota 1.62 ( Casa de pariuri online  NETBET )

Leave a Reply