Avancronica Grupa Ilie Nastase, ATP Finals 

Cea de-a doua grupa pare la prima vedere mult mai echilibrata . Avem 3 câștigători de Slamuri care se bat pentru cele 2 locuri din semifinale. Hai sa vedem componenta grupei :

 Stan Wawrinka

Dublu castigator de GS. A detonat bomba in acest an, lăsându-l pe Nole fara titlul pe care il cauta de atata timp. In zi buna Stan pare invincibil. Problema lui principala este constanta

 Rafael Nadal

Pana la turneele asiatice anul lui Rafa a fost dezastruos. Pentru prima oara in cariera spaniolul a avut mari probleme de incredere. A fost învins pentru a doua oara in cariera la RG, a avut maxim sfert de finala performanța in GS, niciun turneu Masters castigat. Ceva insa s-a schimbat dupa USOPEN. Se pare ca Rafa, cel pe care toti il cunoaștem, revine la viața ! Si asta ne bucura 🙂

 Andy Murray

Scoțianul a avut un an foarte bun. Chiar daca nu a castigat niciun turneu de GS, joaca saptamana viitoare finala Cupei Davis. De-a lungul anului a aratat un joc foarte solid, mai agresiv decât in anii anteriori insa cu aceeași ambiție.

 David Ferrer

Un an bun, asa cum ne-a obișnuit in ultimii ani. Este outsiderul acestei grupe insa sa nu uitam ca Ferru este unul dintre cei mai încăpățânați jucatori din circuit.

Cred ca Andy Murray si Rafa au prima șansa de calificare, dar nici Ferru, dar mai cu seama Stan nu ar trebui scoși din ecuație !

Avem pentru acest super eveniment 2 superpromotii pe care nu merita sa le ratam ! Detalii in linkurile atașate . Sa ne bucurăm de tenis ! :)

PROMOTIA CASTIGATOR TURNEU
PROMOTIA MONEY BACK 

Leave a Reply