Avancronci fotbal: Ligue 2 – Stade Brestois vs AS Nancy

Este un meci între două echipe puternice, cunoscute, aflate în situații diferite în liga secundă franceză. Nancy este lider și se luptă cu Dijon pentru păstrarea primei poziții. Brest are un sezon slab, cu evoluții oscilante precum cea din etapa trecută când au pierdut fără replică, 2 la 0 la Nîmes, cel mai bun om al echipei fiind portarul Joan Hartock. Echipa bretonă se străduiește să remedieze problemele de lot în această perioadă și i-a adus pe fundașii Yaya Sané, “pierdut” prin Norvegia în ultimii 4 ani senegalezul și Ahmed Kantari, care și-a reziliat contractul cu Toronto FC.  Marocanul nu va putea evolua în meciul de azi. Golgeterul Youssef Adnane a fost pastrat in lot, iar pe final de campionat se spera la mai mult de la italo-argentinianul Battochhio, decarul adus de la Watford.

Suporterii au anunțat că vor boicota partida cu Nancy în semn de protest față de evoluțiile echipei și fața de conducerea clubului, conflictul fiind unul deja de notorietate. Antrenorul Alex Dupont, aflat de 2 ani și jumătate la Brest, nu reușește să găsească soluția pentru că echipa să aibă un parcurs bun și constant. După două înfrângeri în campionat și una în cupa Franței, Brest a câștigat la Evian cu 2 la 0. A urmat însă un eșec pe teren propriu cu Clermont și partida slabă de la Nîmes. Practic din ianuarie 2015 încoace clubul din Brest oferă meciuri plictisitoare, a ratat complet campania de achiziții din vară și a oferit momente hilare precum cel al demisiei președintelui clubului – Yvon Kermarec și-a anunțat oficial plecarea pentru ca, după ce a mai reflectat nițel să declare că a fost doar o metodă specială menită să “miște” lucrurile …

Pentru Nancy situația este una complet diferită, echipa fiind neînvinsă de 2 luni. Liderul din Ligue 2 vine la Brest după 3 victorii la rând cu Valenciennes, Evian și Laval . Clubul a primit o serie de propuneri în ultima vreme de la investitori. Prima a venit din partea celor de la AS Monaco care, vizând câțiva jucători tineri, au oferit deja un avans de aproximativ 2 milioane de euro pentru a avea prima opțiune de transfer. Clément Lenglet, Rémi Walter, Youssef Ait Bennasser și Arnaud Lusamba sunt jucătorii vizați de clubul monegasc.

Daca deja v-a crescut interesul, aveti aici linkul pentru a urmari partida si a beneficia de optiunea live de pariuri.

Primele zile din 2016 au adus și un grup de investitori indieni care doresc și ei să se implice la clubul din Lorena. Din lotul echipei conduse de Pablo Correa se remarcă cei doi portari Ndy Asembe și Brice Samba, fundașii Lenglet, Muratori și Julien Cetout, mijlocașii Remi Walter, Ait Benasser și fostul internațional Benoît Pedretti și atacanții Youssouf Hadji, Maurice Dale și Alexis Busin.

Meci nul, X solist, cota 3.10 la Unibet.

Rezultat prima repriză, X, cota 1.88 la Winmasters.

Șansă dublă, 1 sau X, cota 1.75 la SportingBet.

Total goluri Brest, peste 0,5, cota 1.68 la Netbet.

Leave a Reply