ATP World Tour 250 Argentina Open Buenos Aires. Avancronica, ponturi pariuri si pronosticuri.

Al 2-lea turneu pe zgura din calendarul competitional ATP este Argentina Open care se joaca la Buenos Aires intre 08 si 14 februarie 2016.

Turneul face parte din ATP WORLD TOUR 250 si are premii in valoare totala de 523,470 dolari. Meciurile competitiei se vor juca in complexul Buenos Aires Lawn Tennis Club, care cuprinde mai multe terenuri de tenis, dintre care ,,centralul” Horacio Billoch Caride Stadium are o capacitate de 5500 de locuri si a gazduit in trecut numeroase meciuri de Cupa Davis sau FED CUP.

PARIAZA PE MECIURILE TURNEULUI ARGENTINA OPEN DIN BONUSUL DE 300 RON OFERIT MEMBRILOR COMUNITATII SUPERPONT

Cu o istorie foarte bogata in spate, prima editie desfasurandu-se in anul 1956, Argentina Open are printre castigatorii sai jucatori de legenda cum sunt Roy Emerson(1968), Guillermo Villas(7 turnee) Ivan Lendl sau Gustavo Kuerten.

Campionul en-titre este spaniolul Rafael Nadal care a dispus in finala din 2015 de argentinianul Juan Monaco in 2 seturi 6-4 6-1, de altfel din 2009 incoace castigatorii turneului au fost doar jucatori spanioli cu David Ferrer castigand competitia in 3 randuri consecutive intre 2012 si 2014.

Ultimul argentinian care a castigat turneul a fost David Nalbandian in 2008 care l-a invins pe conationalul sau Jose Acasuso in 3 seturi, iar ultimul non-latin care a reusit sa triumfe in ,,Catedrala tenisului argentinian” a fost americanul Jay Berger in anul 1986.

Fiind un turneu cu o istorie bogata si foarte important pentru jucatori in pregatirea pe zgura pentru urmatorul Grand Slam al anului cel de la Roland Garros, Argentita Open a atras si in acest an jucatori importanti din Top 20 ATP, printre ei amintim pe Rafael Nadal, David Ferrer sau Jo Wilfried Tsonga.

Ca in oricare dintre turneele din ATP WORLD TOUR 250 la startul turneului vor lua parte 28 de jucatori (9 spanioli), dintre care 8 o sa fie capi de serie, iar primii 4 dintre capii de serie vor accede direct in turul 2, astfel ca primul tur v-a programa 12 partide.

Cei 4 capi de serie care au liber in primul tur sunt Rafael Nadal, David Ferrer, Jo Wilfried Tsonga si John Isner lor li se adauga pe lista capilor de serie Dominic Thiem, Fabio Fognini, Alexander Dolgopolov si uruguaianul Pablo Cuevas.

RAFAEL NADAL ARE O COTA FOARTE BUNA PENTRU CASTIGAREA TURNEULUI, PARIAZA FARA RISC PE TRIUMFUL SPANIOLUL LA BUENOS AIRES

La o prima vedere tabloul pare unul echilibrat, dar cu un plus in ce priveste numele jucatorilor si tinand cont de performantele lor pentru partea superioara de tablou, unde pe langa Rafael Nadal capul de serie numarul 1 si John Isner favoritul numarul 4 ii intalnim si pe Dominic Thiem sau Alesander Dolgopolov, dar si pe veteranul spaniol Fernando Verdasco, cel care a reusit la Australian Open sa il elimine inca din primul tur pe conationalul sau Rafael Nadal intr-un meci de 5 seturi. Astfel ca in turul secund Nadal ar putea da chiar peste Juan Monaco, intr-o reeditare a finalei de anul trecut daca acesta isi castiga partida din primul tur impotriva unui jucator venit din calificari. O alta intalnire-soc de pe aceasta parte de tablou ar putea fi in acelasi tur secund intre John Isner si Fernando Verdasco daca ibericul trece in primul tur de sarbul Dusan Lajovic.

In jumatatea de jos a tabloului favoritul numarul 3 Jo Wilfried Tsonga l-ar putea intalni in turul secund pe argentinianul Leonardo Mayer, un jucator foarte bun pe zgura. O alta intalnire interesanta din turul 2 ar putea fi intre Fabio Fognini si Nicolas Almagro, jucator cu ani grei in top 30 ATP, dar care inca e in cautarea formei care l-a consacrat dupa mai multe accidentari suferite in ultimii ani.

PONTURI PARIURI SI PRONOSTICURI

Rafael Nadal are cota 1,83 la castigarea turneului, cota oferita de casa de pariuri online Sportingbet

Pablo Cuevas castigator meci cota 1,50 la casa de pariuri online Unibet.

INDIFERENT CA PARIEZI PE TENIS, FOTBAL, VOLEI SAU ORICE ALT SPORT, NU PARIA INAINTE SA CONSULTI AVANCRONICILE OFERITE DE ECHIPA SUPERPONT

Leave a Reply