ATP WORLD TOUR 01-07 Februarie Garanti koza Sofia Open. Avancronica, ponturi pariuri si pronosticuri

Bulgaria a aparut pe harta tenisului mondial masculin o data cu performantele foarte bune obtinute de Grigor Dimitrov, castigator a 4 titluri in circuitul ATP si semifinalist la Wimbledon in anul 2014.

O data cu sezonul 2016 forurile superioare ale Association of Tennis Profesional(ATP) au hotarat includerea in calendarul competitional al turneului Garanti Koza Sofia Open, turneu care va avea loc in capitala Bulgariei Sofia cu o durata de o saptamana de la 1 februarie pana in 7 februarie.

PARIAZA LIVE PE MECIURILE TURNEULUI DE LA SOFIA DOAR LA CELE MAI BUNE COTE SI CEA MAI VARIATA GAMA DE PARIURI

Meciurile se vor desfasura in Arena Ameec Sofia care are o capacitate de 12.470 de locuri, fiind pricipala locatie a evenimentelor importante ce se desfasoara in Bulgaria, atat din sport cat si din entertainment.

arena armeec 4

Ultima data cand Sofia a gazduit un turneu de tenis din circuitul ATP a fost in anul 1981, Bulgaria nenumarandu-se printre tarile cu o bogata traditie in acest sport.

Chiar daca este la prima editie Garanti Koza Sofia Open a reusit sa atraga jucatori importanti din top 30 ATP, cum sunt Victor Troicki, Roberto Bautista Agut sau italianul Andreas Seppi.

Turneul face parte din ATP WORLD TOUR 250, are premii in valoare totala de 463.520 Euro si suprafata pe care se va juca va fi hard-ul

Suprinzator este faptul ca de la acest turneu lipseste numarul 1 al Bulgariei in tenisul mondial Grigor Dimitrov care nu a inclus turneul de la Sofia pe calendarul sau competitional in acest sezon.

Ca in orice turneu ATP WORLD TOUR 250 in proba de simplu avem inscrisi 28 de de jucatori dintre care 8 vor fi capi de serie. Acestia sunt in ordinea numarului:1. Roberto Bautista Agut, 2. Viktor Troicki, 3. Guillermo Garcia-Lopez, 4.Andreas Seppi, 5. Philipp Kohlschreiber, 6.Gilles Muller, 7. Martin Klizan, 8. Adrian Mannarino.

FAVORITII SE VOR IMPUNE SAU VA FI UN CASTIGATOR SURPRIZA? PARIAZA PE MECIURILE DE LA GARANTI KOZA SOFIA OPEN DOAR LA CELE MAI BUNE COTE

La acest turneu a reusit sa se califice si romanul Marius Copil(170) care va juca in primul tur impotriva sud-coreanului Hyeon Chung dupa ce a reusit sa treaca in ultimul tur al calificarilor de japonezul Yuichi Sugita.

In primul tur vor avea loc doar 12 dueluri intrucat primii 4 din randul capilor de serie vor avea ,,liber” in primul tur ei urmand sa joace direct in turul secund.

La prima vedere cele mai tari dueluri din primul tur vor fi intre olandezul Robin Hasse si cehul Lukas Rosol, si cea dintre favoritul numarul 5 neamtul Philipp Kohlschreiber si ucraineanul Sergheyi Stakhovski.

Partea inferioara de tablou pare mult mai complicata decat partea superioara acolo unde Bautista Agut si Garcia Lopez par a nu avea probleme decat cu luxemburghezul Gilles Muller posesor al unui serviciu foarte puternic sau cu tanarul sud-corean Hyeon Chung. Pe partea inferioara pe langa Viktor Troicki, Andreas Seppi sau Kohlschreiber, care sunt capi de serie, avem jucatori ca Lukas Rosol sau Jiri Vesely capabili oricand sa produca surprize.

PONTURI PARIURI SI PRONOSTICURI GARANTI KOZA SOFIA OPEN

Castigator meci Lukas Rosol cota 1.53 la agentia online de pariuri Sportingbet.

Castigator turneu Viktor Troicki cota 8.00 la casa de pariuri online Unibet

SURPRIZA!!!

Lukas Rosol castigator turneu la cota 21.00 oferita de agentia de pariuri online Netbet

ITI PLACE SA PARIEZI PE TENIS? PARIAZA SI PE TURNEUL DE LA MONTPELLIER DUPA CE CONSULTI AVANCRONICA OFERITA DE ECHIPA SUPERPONT

Leave a Reply