ATP SYDNEY VICTOR TROICKI – GRIGOR DIMITROV, AVANCRONICA , PONTURI PARIURI SI PRONOSTICURI

Turneul de tenis de la Sydney care are o vechime de peste 1 secol care poarta in prezent numele APIA International Sydney a ajuns in editia 2016 la faza finala. Finala in care se vor infrunta detinatorul titlului sarbul Victor Troicki si mandria Bulgariei Grigor Dimitrov.

URMARESTE SI PARIAZA LIVE PE FINALA TURNEULUI ATP DE LA SYDNEY

Ambii finalisti ai acestei editii au facut parte din lista capilor de serie de la acest turneu, Troicki a fost  cotat cu sansa a 3-a la castigarea turneului iar bulgarul Dimitrov cu a 4-a sansa. De altfel ca la orice turneu ATP250 primii 4 dintre capii de serie au avut primul tur liber, doar ceilalti 24 de jucatori au disputat partide in turul inaugural, iar invingatorilor din aceste partide li s-au alaturat in optimi cei 4 norocosi.

Avand primul tur liber Victor Troicki prezent in partea superioara de tablou a trecut in turul 2 de veteranul spaniol Tommy Robredo cu scorul de 6-1, 6-4. In faza sferturilor de finala a dispus de francezul Nicolas Mahut in 3 seturi 6-3 1-6 6-3 ca mai apoi sa il intalneasca in semifinale pe rusul Teymuraz Gabasvhili care a profitat in sferturile de finala de abandonul australianului Bernard Tomic cap de serie numarul 1 al turneului.

Grigor Dimitrov a reusit sa treaca in sferturile de finala dupa ce in cel de-al 2-lea tur a reusit sa dispuna de uruguaianul Pablo Cuevas in minim de seturi 7-6 6-4, iar in sferturi l-a invins, la capatul unui meci minunat si care din cauza ploii s-a intins pe 2 zile pe ucraineanul Alexandr Dolgopolov cap de serie numarul 8 al competitiei cu scorul de 4-6 6-3 6-4. Pentru un loc in finala turneului l-a infruntat pe luxemburghezul Gilles Muller pe care l-a invins cu 7-6 6-3.

HEAD TO HEAD

Cei doi jucatori s-au mai intalnit de 2 ori, ambele partide revenindu-i bulgarului care s-a impus in 2012 la Basel pe hard cu scorul de 2-0 la seturi si in chiar primul turneu al acestui an, cel de la Brisbane, cand a castigat in optimile de final cu 5-7 7-6 6-2.

Victor Troicki castigator de Cupa Davis cu nationala Serbiei, si fost loc 10 in clasamentul ATP a avut de ispasit o suspendare de un an in anul 2014 pentru ca nu s-a prezentat la un control antidoping in cadrul turneului Masters Series de la Monte Carlo. Initial suspendarea a fost de 18, dar dupa recursul deciziei initiale s-a ajuns la doar 12 luni suspendare.

PONTURI PARIURI SI PRONOSTICURI VIKTOR TROICKI-GRIGOR DIMITROV

Troicki sa castige minim 1 set- 1.66 cota oferita de casa online de pariuri Sportingbet

Peste 22.5 game-uri cota 1.81 la agentia online de pariuri Unibet

STATISTICA TIPS-URI CATALINT :17W 18L

Imagini din meciul jucat la Brisbane in acest an

Leave a Reply