ATP, saptamana 2 2016, avancronici turnee, ponturi pariuri

In prima saptamana am fost inspirat si am intuti 2 finale si castigatorul celui de-al treilea turneu, sper ca inspiratia mea sa continue sa fie la acelasi nivel .

Daca la primele turnee de debut al circuitului masculin am intalnit aproape pe toti atletii de top, in turneele din aceasta saptamana premergatoare  „Happy Slamului” prezenta jucatorilor importanti este redusa. Sa vedem insa ce ne rezerva cele doua turnee programate :

APIA INTERNATIONAL SYDNEY
SYDNEY, AUSTRALIA
JANUARY 11 – 17 2016
APIA
        La turneul cu premii de 461.000 USD, primii 4 favoriti sunt Bernard Tomic, Dominic Thiem, Viktor Troicki ( detinatorul titlului) si Grigor Dimitrov. Ii mai intalnim pe Sam Groth, Leonardo Mayer sau Alexandr Dolgopolov
Posibile semifinale ar fi  Tomic/Mayer Vs Troicki/Seppi si  Dolgopoplov/Bolleli Vs Thiem/Dimitrov
Bernard Tomic are o cota de 4.00 pentru a castiga acest turneu la SportingBet, in timp ce Grigor Dimitrov era o cota de 4.50 la aceeasi casa de pariuri.
ASB CLASSIC
AUCKLAND, NEW ZEALAND
JANUARY 11 – 17 2016
auckland-2015-logo2
   La turneul din Noua Zeelanda cu premii totale de 520.000 USD ii intalnim ca prim patru favoriti pe David Ferrer Jo Wilfried Tsonga, John Isner si  Kevin Anderson. Ii mai intalnim pe Benoit Paire, Guillermo Garcia Lopez, Jiri Vesely ( surprinzatorul castigator de anul trecut), Fabio Fognini sau Phillip Kohlschreiber.
Posibile sferturi de finala  : Ferrer Vs Paire, Kevin Anderson Vs Jack Sock, Roberto Bautista Agut Vs John Isner si Fabio Fognini Vs Jo Wilfried Tsonga
JW Tsonga e creditat de SportingBet cu o cota de 5.00 pentru a ridica trofeul in timp ce Benoit Paire are o fantastica cota de 15.00 !
Sa ne bucuram de tenis !

Nu rata pronosticurile ZILNICE din tenis masculin marca SuperPont din comunitatea pariorilor din Romania !

Detaliile despre CUM poti deveni membru Premium le gasesti AICI 

Leave a Reply