Anglia Championship, avancronici, ponturi, analize 29 Decembrie

Meciuri Championship (divizia a 2-a Anglia ) 29.12.2015

Etapa cu numarul 24 din Championship , sau prima din retur continua marti cu meciuriledintre Brighton Hove& Albion – Ipswich Town , Fulham Fc- Rotherham , Cardiff City – Nothingham Forest si Leeds United- Derby County.

PeFalmer Stadium gazdele de la Brighton Fc situate pelocul 4 in clasamentul actual primescvizitalui Ipswich Town echipaclasatapelocul 6, momentanambeleechipeaflandu-se peloc de play-off pentrupromovarea in Premier League.Despre Brighton putemspune ca estesinguraechipa din primele 4 ligiengleze care nu a pierdut in deplasare ,iar de-a lungulcampionatului a inregistratdoar o infrangere in fata lideruluiMiddlesbourgh(0-3).De cealalta parte despre Ipswich se pare ca si-au revenitdupace au avut o perioada de 8 meciuri consecutive faravictorie .Avem 2 echipe care simarcheazasiprimescgoluri Brighton 31-23 golaveraj , Ipswich 33-30 golaveraj. In meciul tur gazdele de azi s-au impus cu scorul de 3-2 dupace au condus 2-0 si au fost egalate.

Aplica aceasta tactica de pariere  pentru a castiga pe etapa de azi din Championship

In urmatorul meci disputant pe Craven Cotage , gazdele de la Fulham primesc vizita lui Rotherham , ambele echipe aflandu-se la subsolul clasamentului , Fulham pe locul 19 si Rotherhampe 21 (primul peste linie). Fulham se poate lauda cu celmai bun atac din divizie la egalitate cu Brentford ambele inscriind cate 36 de goluri, dar lucrul ingrijorator au a 2-a cea mai proasta aparare cu 41 de goluri incasate in 23 de meciuri fiind ,,depasiti’’ doar de Bristol City. De cealalta parte Rotherham cu un golaveraj de 28-38 este o echipa foarte inconstanta , avand  dese oscilatii de forma ( 2 victorii urmate de 7 meciuri fara victorie pe urma alte 2 victori iurmate de 3 infrangeri si acum iar 2 victorii).In partida tur Fulham s-a impus cu 3-1.

Cardiff City primeste vizita fostei duble castigatoare de CupaCampionilor ,Nothingham Forest , care tot ,,inoata ‘’ contra curentului in incercarea de a regasi gloria de altadata. In clasament intalnim Cardiff pe locul 10 cu ultimele 2 meciuri pierdute in timp ce Nothingham se afla pe locul 15 intr-o revenire de forma (nu au mai pierdut de 6 etape) Ambele echipe inscriu destul de putin si primesc destul de putine goluri; 28-25 golaveraj Cardiff , 23-22 Nothingham.In partida tur s-au impus gazdele de astazi cu scorul de 2-1.

Pariaza LIVE la cea mai buna casa de pariuri din Romania!

        In duelul ,,gigantilor adormiti’’ , gazdele de la Leeds United , primesc pe Eland Road replica ,,berbecilor’’ din Derby , intr-un meci cu o favorita clara si anume Derby County echipa situata pe locul 2 in Championship cu un golaveraj foarte bun 35-13 , avand a 2 –a cea mai buna aparare din liga dupa Middlessbrough si cea mai buna defensiva din deplasare 5 goluri in 11 meciuri . De cealalta parte Leeds United este la mijlocul clasamentului mai exact pe locul 14 dar intr-o oarecare revenire de forma (fara infrangere in ultimele 5 meciuri).Interesantest e ca Derby a pierdut in acest meci doar 2 meciuri , unul fiind derby-ul impotriva celor de la Nothingham iar celalalt meciul tur al acestei confruntari cand Leeds s-a impus cu 2-1.

Ponturi Championship

Brighton FC- Ipswich Town – ambeleechipeinscriu 1.95 laNetbet

Fulham Fc- Rotherham – victorieFulhamcota 2.00 la Unibet

Cardiff City – Nothingham Forest – Niciunpariupeegal – victorieNothinghamcota 2.15 la Sportingbet

Leeds United –Derby County-oaspetiisacastigefaragolprimit –cota 2.90 la Winmasters

Leeds United – Derby County –in cerepriza se marcheazamaimult – repriza 2 -2 .10 cota la Fortuna

 

 

Leave a Reply