Aljaz Bedene Vs Luca Vanni, ponturi pariuri, avancronica, ATP Chennay

Bedene A. – Vanni L.
07.01.2016 15:00

ATP – SIMPLU: Chennai (India), suprafață dură – 1/8-finale
Turneul ATP Chennai din India care a fost castigat in ultimele 2 editii de Stan Wawrinka are in acest inceput de sezon prezente suprinzatoare, venite din challenge-uri,  ce doresc a confirma.

Avem o disputa interesanta intre Bedene si italianul Luca Vanni jucator ce a activat pana acum predominant in turneele  Challenger unde reuseste rezultate pozitive insa nu care sa il arate ca un potential jucator de top in ATP. Beneficiaza de servici puternic insa cu mobilitatea in teren are probleme din cauza inaltimii. Statistica ultimelor 10 meciuri ( toate disputate in turnee Challenge) este 6 victorii si 4 infrangeri. Singura victorie „notabila” este cea din acest turneu unde l-a invins pe favoritul partidei Struff cu 6-4 7-6 dupa o partida disputata. In acest moment
se afla pe locul 106 ATP si are varsta de 30 ani..

 CELE MAI MARI COTE PENTRU OUTSIDERI LA TENIS LE GASESTI  AICI! GARANTAT!

Bedene  are o perioada buna inceputa la sfarsitul sezonului din 2014. De atunci a urcat in clasament periodic si a fost  o prezenta permanenta in turneele ATP. Este locul 45 ATP si are 26 ani. Statistica ultimelor 10 meciuri ( disputate in ATP) este de 6 victorii si 4 infrangeri. Victorii notabile insa: la Janowicz, Chardy, Pospisil, Granollers. A facut surpriza in primul meci al lui la acest turneu unde s-a impus in 2 seturi in fata talentatului Pospisil dupa un meci frumos in care serviciul si-a spus cuvantul avand o importantadecisiva in castigarea partidei. Scorul a fost 7-5 / 7-6.

PARIAZĂ LIVE pe partidele din tenis AICI 

Cei 2 nu s-au intalnit pana acum in meciuri directe.

Bedene pleaca cu avantaj moral si experienta in turneele ATP iar eu tind sa cred ca se va impune.

PONTURI PARIURI

Cota victorie Bedene 1.40 la SportingBet
Handicap -3 1.76 tot la SportingBet

Total game-uri in setul 2 Sub 9.5 cota 2.10 la Unibet

Leave a Reply