Ponturi, pronosticuri volei: Pro A Masculin- Paris Volley vs Chaumont Volley-Ball 52 Haute-Marne

Lupta stransa pentru ocuparea unui loc in prima liga franceza de volei! Reprezentanta capitalei primeste vizita mult mai galonatei Chaumont, intr-un meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 22 a campionatului francez. Parizienii au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a ramane in cartile calificarii, in timp ce Chaumont incearca sa reduca din diferenta fata de primul loc ocupat de Sete.

Parizienii ocupa locul 6 cu 35 de puncte adunate in cele 21 de etape disputate.  Desi setaverajul este unul pozitiv, echipa sufera in compartimentul apararii pierzand foarte usor seturi. In meciurile de pe teren propriu Parisul a cedat doar 3 meciuri din totalul de 10 disputate. In sala echipei din capitala au reusit sa se impuna doar Sete (1-3), Cannes (2-3) si Tours (0-3). Desi se afla pe locul 6 parizienii  arata o forma extrem de slaba in ultimele 5 meciuri de campionat, fiind invinsi de 4 ori. Ultima victorie a fost punctata pe terenul ultimei clasate Nancy pe 20.02. In cazul unui esec contra celor de la Chaumont, echipa condusa de Dorian Rougeyron risca sa fie depasita in clasament de Poitiers si Nantes, echipele fiind la o distanta de 2, respectiv 3 puncte de parizieni. Desi sunt in grafic pentru calificarea in play offul campionatului, cei de la Paris au ratat celelalte 2 obiective propuse pentru sezonul in curs. In Champions League, Gasparini si compania au fost eliminati inca din faza grupelor, unde nu au reusit sa se impuna contra „vecinilor” de grupa Ziraat Bankasi, Dinamo Moscova si Friedrichshafen. In cupa domestica, Paris a cedat in faza optimilor contra celor de la Montpellier in maxim de seturi.

Echipa probabila: Ardo Kreek, Kevin Kaba, Mitja Gasparini, Davide Saitta, Jacopo Massari, Jorge Fernandez. Antrenor Dorian Rougeyron.

Plaseaza pariul pe total puncte si handicap puncte pe set aici si prinde Super Bonusul de 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Chaumont Volley-Ball 52 Haute-Marne este echipa care ocupa locul al 3-lea in actuala edite din Pro A, acumuland 42 de puncte dupa cele 20 de meciuri disputate. Acestia au reusit 14 victorii si am pierdut in 6 partide, avand un setaveraj pozitiv de 46:29. Chaumont este la 6 puncte sub echipa de pe locul al 2-lea si la 4 puncte deasupra echipei de pe locul al 4-lea. In meciurile jucate in deplasare, echipa condusa de Silvano Prandi a reusit sa se impuna in 6 din 9 partide, reusind sa acumuleze 18 puncte. Echipa este in forma, punctand o serie de 5 victorii consecutive dupa care a venit esecul din meciul cu urmaritoarea directa, Sete, care ocupa locul al 2-lea. In ultima etapa au reusit o victorie importanta contra echipei Montpelier, reusind sa castige toate cele 3 puncte puse in joc. Istoricul intalnirilor directe arata o superioritate a echipei pariziene, acestia reusind sa se impuna in 5 din cele 8 dispute.

Echipa probabila: Milos TERZIC, Martin REPAK, Nathan WOUNEMBAINA, Gojko CUK, Horacio D’ALMEIDA, Pierre Jean Stephan BOYER, Sebastian CLOSTER (libero). Antrenor: Silvano PRANDI

Mizeaza aici pe meciul Paris Volley vs Chaumont Volley-Ball 52 Haute-Marne, ia bonusul de 200 RON si profita de optiunile live si cotele excelente!

PONTURI SI PRONOSTICURI: PARIS VOLLEY VS CHAUMONT VOLLEY-BALL 52 HM :

Total puncte sub tp1 184,5 la o cota de 1,85 la Netbet.

Handicap seturi hs2 – 1,5 la o cota de 1,60 la Winmasters.

Handicap la puncte Hp1 -3,5 la o cota de 1.85 la  .

Leave a Reply