Ponturi, pronosticuri volei: Champions League Women- Fenerbahce Grundig vs Dinamo Moscova

In penultima etapa a Champions League Feminin, liderul Diviziei 1 turce Fenerbahce Grundig primeste vizita rusoaicelor de la Dinamo Moscova. Disputa este main eventul  acestei faze a competitiei, in celelate doua meciuri infruntandu-se 4 echipe mai modeste: Dinamo Kazan vs Piacenza si Vakifbank vs Volero Zurich.

 

Fenerbahce

Fenerbahce Grundig conduce campionatul turc de volei cu 3 etape inainte de finalul sezonului regulat. Yellow Angels au acumulat 52 de puncte in cele 19 etape disputate, cu 2 puncte mai mult decat principala urmaritoare Vakifbank. Mai mult decat atat, cele 2 echipe se pot intalni in urmatoarea faza a Champions League daca reusesc sa treaca de aceasta dubla mansa. In meciurile din sala proprie, „Ingerii” au un parcurs perfect atat in campionat cat si in Liga Campionilor fiind neinvinse din februarie 2015. Ultima echipa care a reusit sa smulga victorie lui Fenerbahce a fost Dresdner (2:3).  In etapa trecuta a competitiei europene „Yellow Angels” au dispus de polonezele de la Chemik Police in dubla mansa, reusind sa nu piarda set nici macar in Azoty Arena. Pentru acest sezon Marcello Abbondanza a bifat 2 din cele 4 obiective fixate la inceputul campionatului: calificarea in faza semifinala a Champions League si calificarea in play offul competitiei interne. Cu tot lotul valid pentru meciul din Fenerbahce International Sports Complex, antrenorul Abbondanza tinteste toate cele 3 puncte puse in joc.

Echipa probabila: Eda Erdem, Lucia Bosetti, Katarzyna Skorupa, Nur Babat Dicle, Uslupehlivan Polen, Yeon Koung Kim, Dalbeler Merve (libero). Antrenor  Marcello Abbondanza.

Plaseaza pariul pe total puncte si handicap puncte pe set aici si prinde Super Bonusul de 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Dinamo Moscova este liderul campionatului rus, castigand 40 de puncte in cele 14 meciuri disputate pana acum. Asemenea adversarelor de azi, moscovitele au un sezon perfect in competitia interna fiind neinvinse pana acum. In deplasarile europene, Dinamo se descurca admirabil reusind sa castige 3 din cele 4 joci disputate pe teren strain. Astfel, echipa din Moscova a reusit sa castige pe terenul celor de la Dresdner (1-3), Le Cannet (0-3)  si Alba Blaj (0-3), dar a cedat in deplasarea de la Piacenza (3-1). Pentru moment, echipa condusa de Petrovich se afla in carti pentru ambele obiective propuse: castigarea competitiei interne si calificarea intr-o faza superioara a Ligii Campionilor. Sezonul trecut ambele obiective au fost ratate, moscovitele pierzand in finala play offului contra rivalelor de la Dinamo Kazan. In Champions League, Dinamo Moscova s-a oprit in faza semifinalelor, fiind invinsa in dubla mansa de formatia italiana Busto Arsizio. In tabara moscovita nu au fost anuntate jucatoare accidentate pentru deplasarea din Turcia.

Echipa probabila: Regina Claus, Fernanda Garay, Yulia Morozova, Anna Lazareva, Anastasia Markova, Catherine Romanenko, Anna Malova. Antrenor Panchenko Yuri Petrovich.

Mizeaza aici pe meciul Fenerbahce Grundig vs Dinamo Moscova, ia bonusul de 200 RON si profita de optiunile live si cotele excelente!

Se anunta un meci extrem de disputat in Fenerbahce International Sports Complex din Istanbul, ambele tabere fiind increzatoare ca vor acapara cele 3 puncte puse in joc. Echipa rusa va trebui sa faca fata atat atacurilor conduse de Koung Kim, dar si presiunii venite din partea suporterilor turci.

PONTURI SI PRONOSTICURI:Fenerbahce Grundig vs Dinamo Moscova :

Total puncte peste tp1 180,5 la o cota de 1,83 la Netbet.

Handicap seturi hs1 – 1,5 la o cota de 1,60 la Winmasters.

Handicap la puncte Hp2 +9,5 la o cota de 1.83 la  .

Leave a Reply