12 pariuri pentru un singur meci – Real vs Man. City

12 pariuri pentru un singur meci – Real vs Man. City

Miercuri incepand cu ora 21.45, Real Madrid va primi pe Estadio Santiago Bernabéu in cadrul mansei retur a UEFA – Champions League vizita „cetatenilor” de la Manchester City. Duelul de la Madrid va pleca de la scorul de 0-0 inregistrat in urma cu o saptamana la Manchester si va fi condus de o brigada din Slovenia ce-l va avea la centru pe Damir Skomina, ajutat la cele doua margini de catre compatriotii Jure Praprotnik si Robert Vukan12 pariuri pentru un singur meci – Real vs Man. City in articolul de mai jos.

Deschide prin SUPERPONT un cont la casa de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Stim bine cu totii rezultatul mansei tur disputata pe Etihad din Manchester. A fost un 0-0 frumos putem spune cu ocazii la ambele poti, cea mai mare ramanand fara doar si poate ocazia din minutul 82 atunci12 pariuri pentru un singur meci - Real vs Man. City cand Pepe aflat in pozitie ideala a trimis in pieptul lui Hart. Acum la retur, Real Madrid pleca cu prima sansa in principal datorita terenului propriu dar si din cauza faptului ca in primul 11 va intra vedeta Cristiano Ronaldo, marea absenta din mansa tur.

Duelul de miercuri seara va fi cel de-al  cincilea meci direct dintre cele doua, pana acum Real Madrid conducand ostilitatile in disputele directe cu doua victorii, alte doua intalniri incheiindu-se la egalitate, ultima chiar saptamana trecuta.

Echipa probabila Real Madrid  Navas – Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo – Casemiro – Modric, T. Kroos – Bale, Vazquez, Cristiano Ronaldo.

Echipa probabila Man. City  Hart – Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy – Fernando, Fernandinho – Sterling, Yaya Touré, De Bruyne -Aguero.

In 3 din cele 4 intalniri directe disputate, ambele echipe au marcat, iar Real Madrid a deschis scorul in doua dintre aceste 4 intalniri de pana acum. Pariul Real Madrid inscrie prima primeste o cota de doar 1.38 din partea agentiei de pariuri online Netbet.

  • 1.83 este cota oferita de bookmakerii NetBet pentru ambele echipe marcheaza.
  • 26 de goluri are Real Madrid inscrise in 11 meciuri disputate pana in acest moment in UEFA Champions League ( medie – 2.6 goluri per meci ), in timp ce Manchester City a inscris doar de 18 ori in poarta adversarilor din acest sezon de UEFA Champions League ( medie de 1.8 goluri per meci ).
  • Casa de pariuri online Sportingbet ne ofera o cota de 1.65 pentru pariul peste 2.5 goluri marcate12 pariuri pentru un singur meci - Real vs Man. City in meci. Daca alegem sa mizam pe ambele marcheaza & peste 2.5 goluri ( GG3+ ), agentia de pariuri online NetBet ne ofera o super cota pentru acest pariu, mai exact 2.15.
  • 17 goluri din cele 26 de marcate de Real Madrid pana in acest moment au fost marcate in repriza secunda, asa ca Unibet ne propune o cota de 1.37 pentru un eventual gol marcat de Real Madrid in repriza secunda. 
  • 7 din cele 18 goluri inscrise de „cetateni” in acest sezon de UEFA Champions League au fost inscrise dupa minutul 75 si pana la finalul timpului regulamentar, asa ca NetBet ne ofera si pentru acest pariu o cota cat se poate de buna, mai exact 1.74.

Karim Benzema a inscris de fiecare data in 3 din cele 4 intalniri de pana acum cu „cetatenii”, insa cum foarte probabil francezul va lipsi de la spanioli in aceasta a doua mansa, sarcina de a inscrie cel putin un gol pe Santiago Bernabeu va ramane pe umerii lui Ronaldo – cota 1.69, Bale – cota 2.35  si  Vasquez – cota 3.70  – cote oferite de casa de pariuri online Unibet.

  • 8 din cele 18 goluri marcate de Manchester City in acest sezon de UEFA Champions League, au fost inscrise de Sterling, De Bruyne si Aguero.

12 pariuri pentru un singur meci – Real vs Man. City

Argentinianul „El Kun” Aguero este creditat de agentia de pariuri online Unibet cu cele mai mari sanse la un gol inscris in poarta lui Keylor Navas si primeste o cota de 3.40 pentru un eventual gol inscris in aceasta mansa. Cotele oferite pentru un gol inscris de Sterling sau De Bruyne ne fac cu ochiul, cei doi primind cote ce ating valoarea de 6.75 si 5.80.

Profita de livet-tv pentru UEFA – Champions League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Realului ii este de ajuns si o victorie cu 1-0 pentru a se impune in fata cetatenilor asa, ca un succes la limita al trupei lui Zidane este cotat de agentia de pariuri online NetBet la o valoare de 7.75.

De partea cealalta, Manchester City va putea merge mai departe si cu un succes la limita, succes care este cotat de NetBet la o valoare de 16.25, dar si la orice scor egal ( 1-1, 2-2 etc. ) asa ca egalul primeste o cota de 4.65 din partea NetBet, in timp ce un gol marcat de „cetateni” are o cota la agentia de pariuri online NetBet de 1.58.

12 pariuri pentru un singur meci - Real vs Man. City

Leave a Reply